NAJBOLJI SRPSKI KRUZERAŠ I DALJE IMA MAKSIMALAN SKOR: Ražnatovićev nokaut za 10. jubilarni profi trijumf!
Foto: Privatna arhiva

VELJKO: Gruzin je udarao jako, ali ja udaram jače

NAJBOLJI SRPSKI KRUZERAŠ I DALJE IMA MAKSIMALAN SKOR: Ražnatovićev nokaut za 10. jubilarni profi trijumf!

Ostali sportovi -

I najjačeg rivala u dosadašnjoj karijeri, Gruzina Levanija Lukutašvilija, Veljko zaustavio u drugoj rundi na spektaklu održanom u Hajatu

Spektakularno boksersko veče priredio je “Petko boks promoušn” u petak u beogradskom hotelu Hajat, a zvezda večeri bio je najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (24). Iako je ispred sebe imao dosad najbolje rangiranog rivala u karijeri, Srbin je, kao što je i obećao, i ovaj meč završio nokautom. Najboljeplasirani Gruzin, koji je u karijeri takođe često bacao rivale na pod (devet puta trijumfovao nokautom), Levani Lukutašvili (26) je “ugašen” u drugoj rundi!

1 / 46 Foto: Nemanja Nikolić

Ovo je Ražnatovića 10. jubilarna pobeda u isto toliko mečeva u profesionalnom boksu, od čega sedma nokautom, ali tu ne planira da stane.

- Udarao je jako, ali ja udaram jače - kroz smeh je posle meča rekao Ražnatović i dodao:

- Očekivao sam jači otpor, ali svakako pobedu, jer znam koliko sam spreman. Ubuduće ćete gledati još atraktivnije moje mečeve. Sada na kraći odmor, pa ponovo u salu. Cilj je juniorska svetska titula!

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Zbog korona mera u hotelu Hajat bilo je prisutno svega 50 ljudi, a među njima i Veljkova supruga Bogdana, majka i najveća folk zvezda sa ovih prostora, Svetlana Ceca Ražnatović sa dečkom Bogdanom Srejovićem.

- Preponosna sam! Nije mi više ni strah, shvatila sam da ne mogu da ga odvratim od boksa i na meni je sada da ga podržavam iz sve snage, srca i duše - kratko je posle meča izjavila Ceca kojoj je Veljko potrčao u zagrljaj čim je izašao iz ringa posle pobede.

Posle 10. trijumfa u profi ringu Veljko će nastaviti sa radom u “Vorior džimu” kod trenera Zorana Bačulova, ali planira i novu posetu ruskom kampu na Vladikavkazu - “Arijana boksing tim”, iz kojeg je već izašlo devet svetskih šampiona.

00:43

CECA RAŽNATOVIĆ PRED MEČ VELJKA U HAJATU

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 10

Pobeda 10

Pobeda nokautom 7

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track