U OLIMPIJSKOM DUHU Davor Štefanek i Velizar Đerić otvorili Druge letnje kompanijske igre u Solunu!
Foto: Promo

AGIA TRIADA 2021.

U OLIMPIJSKOM DUHU Davor Štefanek i Velizar Đerić otvorili Druge letnje kompanijske igre u Solunu!

Ostali sportovi -

Druge letnje kompanijske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta svečano su otvorene u Agia Triadi nadomak Soluna.

Igre je otvorio predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek u prisustvu čelnika Srpske federacije kompanijskog sporta Velizara Đerića, Budimira Vučinića, Slobodana Unkovića, Žarka Gvera...

Letnje igre
foto: Promo

“Zadovoljstvo mi je što mogu da otvorim Igre, jer je kompanijski sport itekako bitan deo Sportskog saveza Srbije”, između ostalog je istakao Davor Štefanek.

Igre će se održati u 10 sportova - fudbalu na pesku, pikadu, odbojci na pesku, stonom tenisu, nadvlačenju konopca na pesku, bacanju kamena s ramena, plivanju, šahu, košarci i skoku udalj.

“Tradicija se nastavlja! Hvala Sportskom savezu Srbije na podršci i predsedniku Davoru Štefaneku na prisustvu, kao i svim učesnicima koji su se odazvali drugim po redu Letnjim igrama na obavli grčkog mora”, istakao je Velizar Đerić.

Letnje igre
foto: Promo

Više od 80 učesnika iz brojnih srpskih kompanija do 20. juna nadmetaće se za prestižni pehar, a čitav događaj odvija se po epidemiološkim merama.

Kurir sport/G.A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja