IDEALNI USLOVI U KRANJU: Vaterpolisti Srbije bruse formu za Olimpijske igre
Foto: Vaterpolo Savez Srbije

PRIPREME

IDEALNI USLOVI U KRANJU: Vaterpolisti Srbije bruse formu za Olimpijske igre

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije trenutno se nalazi na pripremama u Sloveniji.

Reprezentacija po utvđenom programu u idealnim uslovima odrađuje pripreme u Kranju. Posle sertije uzastopnih treninga danas je na programu slobodno posle podne.

- Znamo kako je u Kranju, bili smo ovde i 2016. pred učešće na Igrama u Riju. Zaista sve je kako se poželeti može, osećamo se kao kod kuće. Ako bih poredio sve je isto ako ne i bolje. Hotel je još više sređen, hrana odlična, uslovi u teretani i na bazenu idealni - kaže Stefan Ćirić pomoćnik Dejan Savića.

U Kranju je 21 igrač. Po dolasku u Beograd 2. jula nastaviće se rad a za period od 6. do 8. jula se priprema turnir na kojem će učestvovati dve srpske selekcije, Španija i Francuska.

- Posetio nas je nekadašnji doktor reprezentacije uvek dobro raspoloženi Nebojša Jeremić, tu je i Zoran Milenković nekada trener Partizana i juniorske selekcije Srbije. I ono što je najvažnije zdravstvenih problema nema - završio je Ćirić.

Podsetimo, na pripremama u kranju su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Sava Ranđelovic, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Đorđe Vučinić i Miloš Ćuk.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track