Najnovije vesti

SURDULICA I LEBANE NA SPORTSKOJ MAPI Marinković: Uvek uspešne akcije na jugu Srbije!
Foto: Sportski savez Srbije

nema stajanja

SURDULICA I LEBANE NA SPORTSKOJ MAPI Marinković: Uvek uspešne akcije na jugu Srbije!

Ostali sportovi

Sportski savez Srbije nastavlja sa redovnim obilaskom svojih članica, teritorijalnih sportskih saveza. Ovoga puta na jugu Srbije upriličen je sastanak sa predstavnicima Surdulice i Lebana.

U Surdulici je generalni sekretar SSS Goran Marinković pohvalio rad lokalnog sportskog saveza koji se od ove godine priključio akciji Seoske igre Sportskig saveza Srbije i "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Najpre je organizovan sastanak sa predsednikom Sportskog saveza Surdulice Vladicom Nestorovićem i tehničkim sekretarom Davidom Mikićem u prostorijama saveza, a zatim i prijem kod predsednice opštine Surdulica Aleksandre Popović.

“Surdulica kao opština ulaže dosta u sport i zahvaljujući sportu su i postali prepoznatljivi širom Srbije. Drago mi je da lokalna samouorava i sportski savez odlično sarađuju, a rukovodstvo saveza ima zaista mnogo ideja koje sprovode u delo. Lepo je videti da pored fudbalskih imaju niz sportskih događaja, od odbojke na pesku, bazena, aktivnosti u parku, trka, boksa i utakmica kolektivnih sportova i zaista svako ko želi da se bavi sportom i rekreacijom u Surdulici to može. Od ove godine pokrenute su i dve akcije Sportskog saveza Srbije, Seoske igre koje su u prvoj godini okupile 7 ekipa, a ne smemo izostaviti ni besplatnu rekreaciju za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" koja verujemo da će privući još veći broj dama i da će i ona biti uspešno sprovedena. Sportski savez Surdulice ima dobar tim, odličnu energiju i zato je i sportska ponuda veoma bogata”, rekao je Marinković.

Goran Marinković
foto: Sportski savez Srbije

Još jedan sportski savez koji se trudi da što više pokrene ljude u opštini i promoviše sport i zdrav život je i Sportski savez opštine Lebane, gde je generalni sekretar Goran Marinković imao sastanak sa predsednikom opštine Lebane Ivanom Bogdanovićem, saradnicima i predstavnicima teritorijalnog sportskog saveza Draganom Cvetkovićem i Miroslavom Stošićem.

“Zateko sam jednu mladu i ambicioznu ekipu, na čelu sa predsednikom opštine i svim ljudima okupljenim oko sporta i ne krijem zadovoljstvo što je to tako. Ova ekipa će uz našu pomoć sport u Lebanu dovesti do jednog zavidnog nivoa. Nadam se da će se uključiti u sve akcije koje SSS sprovodi, a već danas je bilo reči o organizaciji Seoskih igara SSS za 2022. godinu”, rekao je Goran Marinković.

Goran Marinković
foto: Sportski savez Srbije

Predsednik opštine Lebane uručio je generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću pehar i povelju Sportskom savezu Srbije za izuzetan doprinos.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track