ISPOVEST MILOŠA VASIĆA POSLE PAKLA KORONE: Ja u izolaciji u Tokiju, a supruga u bolnici u Beogradu... (FOTO)
Foto: Instagram

TOKIO 2021

ISPOVEST MILOŠA VASIĆA POSLE PAKLA KORONE: Ja u izolaciji u Tokiju, a supruga u bolnici u Beogradu... (FOTO)

Ostali sportovi -

Srpski veslač Miloš Vasić na društvenim mrežama opisao je kroz kakav je pakao prošao od trenutka kada je saznao da je pozitivan na Covid-19.

Srpski veslač Miloš Vasić i njegova supruga, košarkašica Sonja Vasić, oporavili su se od korona virusa i biće deo tima Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Njegovu ispovest prenosimo vam u celosti:

"Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3.jula,moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim (isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju.

Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji. Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu...

Sonja Petrović, Miloš Vasić, Božić, praznik
foto: Zorana Jevtić

Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati.

Toliko uloženog truda i rada, prevaziđenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas.

Najbitija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prodje bez komplikacija.

Nisam imao simptome,jedan dan temperaturu i to je sve sto me je zadesilo. Osećam se dobro,dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata.

Miloš Vasić
foto: Starsport©

Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama.

Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku,mojoj porodici koja nije danima spavala,razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas.

Srbija do Tokija", napisao je Vasić na društvenim mrežama.

Podsetimo, Miloš je bio pozitivan na korona virus po sletanju u Japan pa je morao u izolaciju i karantin 14 dana, a imao je i temperaturu. Sa druge strane Sonja je bila pozitivna na koronu u Beogradu gde je morala da prođe karantin i da ide u bolnicu.

Olimpijske igre na programu su od 23. jula do 8. avgusta u Tokiju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track