TRSTENIK DOČEKUJE MILENKA SEBIĆA: Velika počast za bronzanog olimpijca u streljaštvu
Foto: Profimedia

TOKIO 2020

TRSTENIK DOČEKUJE MILENKA SEBIĆA: Velika počast za bronzanog olimpijca u streljaštvu

Ostali sportovi -

Rodni grad Milenka Sebića, osvajača bronzane medalje u streljaštvu na OI u Tokiju, Trstenik, priprema svečani doček svom sugrađaninu.

Treće mesto na OI Sebić je osvojio 2. avgusta, a odmah je u centru ovog pomoravskog grada osvanuo bilbord “Hvala Milenko – tvoj Trstenik”, koji je izrazio veliku ljubav i poštovanje njegovih Moravaca prema svom heroju.

Prema rečima Milene Turk, predsednice opštine Trstenik, lokalna samouprava priprema svečani doček za svog sjajnog sportistu i to u četvrtak, 12. avgusta u 20 sati. Još jedan bilbord sa programom dočeka postavljen je u centru ovog pomoravskog grada.

Milenko Sebić ima 36 godina, streljaštvom je počeo da se bavi u SK “Trstenik 1893”, a od početka do sada uživa podršku svoga oca Nebojše. Rano je uočen njegov veliki talenat, pa je u cilju daljeg razvoja i napredovanja prešao u SK “Milicionar” u Beogradu, gde je produžio sa sportskim uspesima.

Po završetku osnovne škole u rodnom gradu, školovanje je nastavio u srpskoj prestonici, gde je upisao Srednju tehničku školu “Radoje Dakić” u Rakovici. Nastavio je da živi u Beogradu, a roditelji su ostali u Trsteniku.

Milenko Sebić
foto: OKS

(Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track