KLIKNUO SAM NA FEJSBUK I SAZNAO DA MI JE PORODICA MRTVA! Sportista je vest o ZLOČINU i smrti supruge i bebe pročitao na aerodromu
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

KLIKNUO SAM NA FEJSBUK I SAZNAO DA MI JE PORODICA MRTVA! Sportista je vest o ZLOČINU i smrti supruge i bebe pročitao na aerodromu

Ostali sportovi -

Bejzbol igrač Blejk Bivens pre dve godine doživeo je jezivu porodičnu tragediju za koju je saznao putem društvenih mreža.

Za smrt sina, supruge i tašte saznao je kada se uključio na Fejsbuk!

Blejk Bivens je smogao snage da za medije ispriča sve detalje o smrti njegove porodice, a njegova ispovest potresla je ceo svet.

On je u trenutku kada se zločin dogodio, u avgustu 2019. godine, bio u Tenesiju, gde je trebalo da odigra utakmicu, pisao je CNN.

Tog kobnog jutra probudio se oko 10 sati i pogledao telefon. Poruke od supruge na koju je navikao - nije bilo. A onda je kliknuo na Fejsbuk.

Blejk Bivens
foto: Printscreen

"Čim sam otvorio Fejsbuk, video sam naslov u kojem se navodi da policija traži brata moje žene. Znao sam da se nešto dešava i odmah sam pozvao svoje roditelje. I oni su pokušavali da otkriju šta se događa. Znao sam da treba da spakujem svoje stvari i da se vratim prvim avionom", pričao je tada.

Blejk Bivens se ubrzo našao na aerodromu i sve vreme pokušavao da stupi u kontakt sa suprugom, ali bezuspešno.

Ponovo je pogledao Fejsbuk. Prva stvar koju je video je naslov o ubistvu dve žene i novorođečeta u njegovom rodnom gradu u Virdžiniji. Znao je da je u pitanju njegova porodica.

Blejk Bivens
foto: Printscreen

"Odmah sam shvatio da su oni. Saznao sam da mi je porodica mrtva na Fejsbuku. Počeo sam da vrištim nasred aerodroma", rekao je tada Blejk.

Potvrda je uskoro stigla. Njegova tašta Džoan Džeferson Bernard, supruga Emili Bernard Bivens i sin Kulen Bivens, star 14 meseci, tog jutra pronađeni su mrtvi.

"Jedino čega se sećam tokom celog leta avionom je da sam sve vreme zurio u zadnji deo sedišta. Činilo mi se da se to ne dešava. Bio sam u stanju šoka. Prolazio sam kroz periode drhtanja i tada bih se slomio i počeo da se gubim i plačem. Izgledalo je kao da je let avionom zauvek trajao", rekao je Bivens, prisetivši se najtežeg trenutka kada se vratio kući i ušao u sobu svog sina.

Blejk Bivens
foto: Printscreen

"Tek tada sam shvatio sam da ga nikada više neću videti".

Za trostruko ubisto optužen je i uhapšen Metju Tomas Bernard, brat Blejkove supruge.

(Kurir sport/CNN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track