KAPITEN ODBOJKAŠICA UPOZORAVA PRED FRANCUSKU: Ovakvim pristupom ne možemo da se nadamo ničemu dobrom
Foto: Cev.lu

VIDI PROPUSTE

KAPITEN ODBOJKAŠICA UPOZORAVA PRED FRANCUSKU: Ovakvim pristupom ne možemo da se nadamo ničemu dobrom

Ostali sportovi -

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, ali posle trijumfa nad Mađarskom (3:0) kapiten Maja Ognjenović ističe da naša selekcija ako želi treće uzastopno zlato mora da promeni pristup igri.

„Mnogo puta smo pričali koliko je teško da se motivišemo kad igramo utakmice za koje znamo da su unapred dobijene“, izjavila je kapiten Maja Ognjenović.

„Mislim da ćemo morati da poradimo na tome, jer nas očekuje u četvrtfinalu Francuska, ozbiljan protivnik, kog smo poprilično glatko dobili u grupi. Evidentno je da su Francuskinje podigle formu, imajući u vidu da su pobedile Belgiju i iznenadile Hrvatsku. Sa ovakvim ili sličnim pristupom, ne možemo da se nadamo ničemu dobrom. Mislim da smo sve svesne toga i to je pozitivna stvar, vidimo da ovako ne ide. Da je teško da se igra i da ne dolazimo do željene igre i forme“.

Selektor Terzić je izjavio da ekipa igra odlično do trenutka kada se uveri da protivnika može da dobije sa bilo kakvim izdanjem.

„Teško je da se igra protiv Mađarske, sa kojom se nikad nismo sastajali, a opet znamo da je to selekcija od koje smo daleko jači i kvalitetniji“, pojasnila je Maja. „Nadam se da ćemo do srede uspeti malo da se, ne mogu da kažem saberemo, ali da poradimo na želji i bacimo više akcenat na nas. Kada smo na terenu na visini zadatka, kad igramo na sto odsto, ne postoji protivnik koji može da nam se suprostavi“.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track