TIJANA BOŠKOVIĆ NE ŽALI ZBOG PORAZA: Ove medalje su kao zlatne za nas!
Foto: Starsportphoto

ISKRENO

TIJANA BOŠKOVIĆ NE ŽALI ZBOG PORAZA: Ove medalje su kao zlatne za nas!

Ostali sportovi -

Odbojkašica Srbije Tijana Bošković rekla je večeras, posle poraza u finalu Evropskog prvenstva od Italije, da je ponosna na svoju ekipu i dodala da su za saigrače i nju medalje osvojene ovog leta kao zlatne.

"Teško je sad bilo šta reći. Naravno da smo i tužne i razočarane, ali svakako je i ovo ogroman uspeh", rekla je Bošković za Radio-televiziju Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da odbrani titulu šampiona Evrope, pošto je večeras u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu izgubila od selekcije Italije sa 1:3, po setovima 26:24, 22:25, 19:25, 11:25.

Odbojkašice, Tijana Bošković, Mina Popović
foto: Profimedia

Srbija je osvojila svoju sedmu medalju na Evropskim prvenstvima, a drugu srebrnu.

"Preponosna sam na sve nas, imale smo nezaboravna četiri meseca, prvo Olimpijske igre, a zatim i Evropsko prvenstvo. Bronzana i srebrna medalja. Samo mi znamo koliko smo truda uložile i, verujte nam, ove medalje su kao zlatne za nas", rekla je Bošković.

Govoreći o samom finalu, Bošković je navela da njena ekipa nije imala svoj dan.

"Možda je malo glupo što tako kažem, ali to je normalno u sportu, moramo nekad da podnesemo i poraz... Želim da zahvalim divnim ljudima za večerašnji atmosferu, kao i svih prethodnih dana. Uživali smo igrajući ovde", zaključila je Bošković.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track