BOKSERI CRVENE ZVEZDE IMAJU ŠAMPIONSKE AMBICIJE: Sportski direktor ZLATKO DOŠLJAK kaže da će i u boksu biti NEOSVOJIVA TVRĐAVA
Foto: Instagram

regionalna liga

BOKSERI CRVENE ZVEZDE IMAJU ŠAMPIONSKE AMBICIJE: Sportski direktor ZLATKO DOŠLJAK kaže da će i u boksu biti NEOSVOJIVA TVRĐAVA

Ostali sportovi -

U Beogradu na vodi na meču protiv Radnika iz Bijeljine bio i prvi čovek srpskog boksa Nenad Borovčanin, novi Zvezdin predsednik Vladan Miketić pored ringa bodrio takmičare crveno-belih. Program vodili veliki zvezdaš Dragan Kojić Keba i voditeljka Pinka Dušica Jakovljević

Bokseri Crvene zvezde su u Regionalnoj ligi na otvorenoj sceni u Beogradu na vodi pobedili Radniki iz Bijeljine sa 12:8. Gosti su pružili čvrst otpor, ali je na kraju ipak slavio domaćin i tako potvrdio šampionske ambicije. Na meču je bio i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Privatna Arhiva
foto: Instagram

Sportski direktor crveno-belih Zlatko Došljak, koji je pored ringa posmatrao mečeve sa novim predsednikom kluba Vladanom Miketićem, bio je zadovoljan pre svega pobedom, ali i zalaganjem svih takmičara.

- Pre nego što sam bokserima uručio komplete Zvezdine opreme, održao sam im motivacioni govor. Poručio sam im da ne moraju da oznoje dresove, ali da mora da ih natope sa protivničkom krvlju. I oni što izgube, mora da junački napuste ring jer brane boje Crvene zvezde, najvećeg sportskog kolektiva na Balkanu - rekao je Došljak, nekadašnji Zvezdin kapiten, bokserski šampion i reprezentativac.

Keba, Dragan Kojić Keba, Dragan Kojić
foto: Ana Paunković

Podrška bokserima, ali i novom rukovodstvu stigla je i od veterana kluba, bivših asova Mirka Puzovića, Zorana Didanovića, Svetislava Seksija Stojkovića... Bili su tu i čuveni fudbalski trener Boško Đurovski, košarkašica Milica Dabović, predsednik Grafičara Slobodan Govedarica, a podršku je pružila i naša najveća estradna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, čiji je sin Veljko najzvučnije Zvezdino pojačanje.

- Zahvalni smo svima njima, ali i velikom zvezdašu Draganu Kojiću Kebi, koji je vodio program zajedno sa voditeljkom Pinka Dušicom Jakovljević. Napravili smo spektakl i doneli nešto novo u bokserski sport na ovdašnjim prostorima. Najvažnije je da je publika bila zadovoljna. Želimo da napravimo ekipa koja će za protivnike biti neosvojiva tvrđava - zaključio je Zlatko Došljak.

Besplatna škola na "Marakani"

Zlatko Došljak je saopštio da će u Bokserskom klubu Crvena zvezda biti otvorena besplatna škola za sve koji su zainteresovani da treniraju boks, a imaju do 18 godina.

- Svi koji žele mogu da dođu u boksersku salu na "Marakani" od 18 časova i odrade jednočasovni trening pod nadzorom naših trenera - rekao je Došljak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track