MALO POZNATI DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA PORODICE ŠUMAHER! Mihael je ukrao Korinu svom najboljem drugu i kolegi! (FOTO)
Foto: Profimedia

OVO NISTE ZNALI

MALO POZNATI DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA PORODICE ŠUMAHER! Mihael je ukrao Korinu svom najboljem drugu i kolegi! (FOTO)

Ostali sportovi -

Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, pre nego što je započela ljubavnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom bila je dugogodišnja devojka njegovog jako dobrog druga i kolege - bivšeg vozača Formule 1 Hajnca Haralda Frentcena.

Hajnc Harald Frentcen
foto: Profimedia

Proslavljeni sportista je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku povredu glave na skianju u Francuskoj zbog čega je dugo bio u komi. Šumaher nije viđen u janosti od nesreće i porodica informacije o njegovom zdravstvenom stanju se ne iznosi u javnost.

Supruga Korina mu je najveća podrška i po rečima Žana Toda, Šumaherovog dobrog prijatelja, ona je sačuvala život slavnom vozaču.

Korina i Mihael su se venčali 1995. godine i imaju dvoje dece Džin Mari i Mik. Džin voli da jaše konje kao njena majka Korina, a Mik (19) je krenuo očevim stopama i vozi za Formulu 3.

Malo ljudi zna da je Korina bila četiri godine u vezi sa Šumaherovim prijateljem i kolegom Hajncom Haraldom Frencenom. Raskinuli su 1991. godine i Korina je nakon toga počela da se zabavlja sa Mihaelom.

Prijateljstvo između Mihaela i Hajnca se nakon toga raspalo. Nikada više nisu bili bliski kao ranije, ali su ostali u korektnim odnosima.

Hajnc Harald Frentcen
foto: Profimedia

Harald je imao zapaženu karijeru u Formuli 1. U svojoj karijeri bio je član mnogih timova, uključujući Vilijams, Džordan, Zauber, Prost i Arous, a najbolje rezultate beležio je u bolidu Vilijamsa. Bio je vicešampion i ostvario je tri pobede 1997. godine.

Nakon Formule 1 oprobao se i u DTM-u, ali je zbog povrede kolena okončao karijeru.

Verovali ili ne, kasnije je završio kao vozač mrtvačkih kola.

Vozio sam mrtvačka kola pre moje F1 karijere, pomagao sam ocu. Sada ih opet vozim, jer pomažem sestri”, rekao je pre nekoliko godina za Ekspres Frentcen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track