03:50

BEZ ZDRAVE OMLADINE, NEMA ZDRAVE NACIJE! Rađen OTKRIO jutarnju rutinu, ali i to kako izlazi na kraj sa mališanima u školi plivanja

kurir televizija

BEZ ZDRAVE OMLADINE, NEMA ZDRAVE NACIJE! Rađen OTKRIO jutarnju rutinu, ali i to kako izlazi na kraj sa mališanima u školi plivanja

Ostali sportovi -

Vaterpolista Nikola Rađen za Kurir televiziju otkrio je kakva je njegova jutarnja rutina, ali i to kako izlazi na kraj sa mališanima u školi plivanja.

"Moja jutra uglavnom počinju sa aktivnostima na bazenu. Imamo priliku da prisustvujemo akademiji najmlađih polaznika vodenih sportova Crvena Zvezda. Ovde uče prve korake, zaveslaj, osnove vaterpola.", rekao je Rađen.

On je na pitanje da li je zahtevan rad sa decom rekao da je jedna stvar važna.

škola plivanja
foto: Kurir Televizija

"Što se tiče rada sa decom, potrebno je samo da budete pravi animatori i na pravi način približiti sport deci. ", objasnio je Rađen.

Dečica su u školi, kako je naveo, savladala osnove tehnike plivanja i kroz mesec dana ih očekuje lagani prelezak na vaterpolo.

"Bez zdrave omaldine nema zdrave nacije", poručio je Rađen

Kurir.rs

.Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track