BUDI I TI ŠAMPION! Na Adi Ciganliji otvoren 10. Međunarodni sajam sporta!
Foto: Međunarodni sajam sporta

SVI SPORTOVI NA JEDNOM MESTU

BUDI I TI ŠAMPION! Na Adi Ciganliji otvoren 10. Međunarodni sajam sporta!

Ostali sportovi -

Pod sloganom "Budi i ti šampion" otvoren je jubilarni 10. Međunarodni sajam sporta. Ovoga puta događaj je organizovan na otvorenom na Adi Ciganliji u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

Povodom velikog jubileja pripremili smo nekoliko novina, a jedna od njih je upravo ideja da organizujemo Sajam sporta na otvorenom na Adi Ciganliji. Sportski savez Srbije će se truditi da maksimalno nastavi saradnju sa sve tri krovne institucije u sistemu sporta u Srbiji - Ministarstvom omladine i sporta, Olimpijskim komitetom Srbije i Paraolimpijskim komitetom Srbije”, istakao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i nastavio:

Međunarodni sajam sport
foto: Međunarodni sajam sporta

Želeo bih da čestitam svim osvajačima medalja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Premašili smo dosadašnje brojke zajedničkim trudom i radom, a pre svega zahvaljujući vašem odricanju, trudom i treninzima. Sportski savez Srbije će se truditi da što više ljudi uključi u sistem sporta. Kao i da u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizuje još više ovakvih manifestacija. Zahvalio bih se Državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom Vanjom Udovičićem na nesebičnom ulaganju u sport svih ovih godina. Zahvaljujući tome su postignuti ovakvi rezultati, što je pokazano i u Tokiju. Želim svim sportistima da se zahvalim što nas svaki put obraduju odličjima na velikim međunarodnim takmičenjima”, izjavio je Štefanek i zaključio:

Međunarodni sajam sport
foto: Međunarodni sajam sporta

Sportski savez Srbije će se truditi da na još viši nivo podigne saradnju sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima u Republici Srbiji. Vama deco želim da se upoznate sa što više sportova na ovom Sajmu sporta i da se uključite u sistem sporta Srbije. Jer vi ste budućnost sporta u Srbiji, vi ste budućnost Srbije. Budi i ti šampion! Živela Sebija”, poručio je predsednik Sportskog saveza Srbije.

Kurir sport

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track