Najnovije vesti

ŠABAC U ZNAKU BOKSA: Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, Danilo Vučić, Milan Mačvan i mnogi drugi uveličali spektakl!
Foto: BSS

POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE

ŠABAC U ZNAKU BOKSA: Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, Danilo Vučić, Milan Mačvan i mnogi drugi uveličali spektakl!

Ostali sportovi

Odavno Šabac nije video ovakav bokserski spektakl. Gradski Trg je bio poprište finala pojedinačnog seniorskog Prvenstva Srbije za seniore i seniorke.

Posle mečeva dama, usledila je himna Srbije a onda i veliki vatromet, dok su članovi BK Mačva sa zastavama Srbije ulepšali spektakl.

1 / 5 Foto: BSS

“Prezadovoljan sam kako izgleda ova završnica Prvenstva Srbije u Šapcu. Nadam se da ćemo zaista ostvariti i dečje snove, da Srbi upoznaju Majka Tajsona, čuvenog Gvozdena Majka, koji bi trebalo da dođe u Beograd na Svetsko prvemstvo. Srbi vole boks, i boks se ponovo vraća na velika vrata. Jedva čekam početak Svetskog prvenstva i trudiću se da gledam puno mečeva i uživam. A bar jedna medalja za Srbiju bila bi kruna uspešnog rada predsednika BSS Nenada Borovčanina i njegovog tima”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Među specijalnim gostima uz ministra unutrašnjih poslova bili su i ministar sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, načelnik mačvanskog okruga Vladan Krasavac, poznati košarkaš Milan Mačvan, sin predsednika Srbije Danilo Vučić i mnogi drugi.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja