BOKSERI CRVENE ZVEZDE OSVOJILI ŠEST MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE U ŠAPCU: Direktor Zlatko Došljak najavljuje još bolje rezultate
Foto: Instargarm

boks

BOKSERI CRVENE ZVEZDE OSVOJILI ŠEST MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE U ŠAPCU: Direktor Zlatko Došljak najavljuje još bolje rezultate

Ostali sportovi -

Predsednik BK Crvena zvezda Vladan Miketić zadovoljan ostvarenim učinkom u Šapcu, snažna podrška iz našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba od glavnog čoveka Zvezdana Terzića

Bokseri Crvene zvezde su osvojili šest medalja na pojedinačnom prvenstvu Srbije u boksu, koje je od 22. do 26. septembra održano u Šapcu. Crveno-beli su se predstavili u odličnom izdanju, uz krajnji bilans od dve zlatne, jedne srebrne i tri bronzane medalje. Šampion Srbije u velter kategoriji (do 67 kg), postao je Vahid Abasov koji je u finalu savladao klupskog druga Ognjena Vujičića. U istoj kategoriji bronzano odličje je pripalo Urošu Simjonoviću.

Titulu prvaka Srbije je osvojio i Sadam Magomedov u teškoj kategoriji (do 92 kg), a Zvezdaši mogu da se pohvale sa još dve bronze u srednjoj kategoriji (do 75 kg), koje su osvojili Sandro Poletan i novajlija Dejan Dašić.

Privatna Arhiva
foto: Inastagram

Predsednik BK Crvena zvezda Vladan Miketić i sportski direktor Zlatko Došljak, zadovoljni su učinkom crveno-belih, pre svega sa šest osvojenih medalja, ali i borbenošću takmičara.

- Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo što sam deo ekipe koja pobeđuje, koja nema vremena za poraz. S pravom mogu reći da Zvezda može biti ponosna na svakog pojedinca koji je doneo medalju iz Šapca. Dve zlatne medalje, jedna srebrna i tri bronzane, čine nas srečnim i zadovoljnim i pokazaju da dobro radimo i da smo na pravom putu. Bio sam siguran da će biti ovako, jer beskrajno verujem i ove sjajne momke i njihov kvalitet. Ponosan sam na celu ekipu, na sve što su pokazali. Dokazali su da su šampioni. Hvala im na svakoj kapi znoja, na upornosi, na uspehu, na tome što su osvojili šest medalja. Siguran sam i tvrdim da će svaki naredni šampionat biti bolji i uspešniji za Zvezdu, pogotovo jer imamo i snažnu podršku našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba, pre svega od generalnog direktora Zvezdana Terzića i legendarnog Dragana Džajića - rekao je direktor Zlatko Došljak.

Abasov i Magomedov na Svetskom prvenstvu

Državno pojedinačno prvenstvo je bilo i poslednje kontrolno i ujedno izborno takmičenje za najbolje boksdere Srbije pred Svetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu, od 24. oktobra do 6. novembra u beogradskoj "Areni". Crvenu zvezdu će na šampionatu sveta predstavljati Vahid Abasov i Sadam Magomedov.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track