Najnovije vesti

UČILA SERGEJA, MANDIĆA, GERIĆA: Profesorka koja je postavila rekord Potere predavala poznatim sportistima
Foto: Printscreen

jednog posebno hvali

UČILA SERGEJA, MANDIĆA, GERIĆA: Profesorka koja je postavila rekord Potere predavala poznatim sportistima

Ostali sportovi

Četvoro takmičara u kvizu Potera zaradilo je 940.000 dinara, a posebno se istakla Ljiljna Radulović Dimitrov (67), profesorka iz Novog Sada.

Novosađanka je za 60 sekundi stigla do svote od 70.000 dinara, a onda je prihvatila ponudu tragačice Milice Jokanović i uzela veću sumu koja je iznosila čak – 700.000 dinara. Nakon što je osvojila 700.000 dinara Ljiljana je čula gromoglasan aplauz divljenja svih u studiju.

„Ljiljana, vi jeste super žena“, poručila je tragačica.

Ubrzo je usledila i čestitka voditelja Jovana Memedovića.

„Svaka Vam čast. Ovo se stvarno retko dešava“, poručio je voditelj.

Uz nju su u finale prošli i Milorad, Miroslav i Miloš, a na kraju su uspeli da „odbrane“ novac od tragača u poslednjoj igri.

Ljiljana je u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu predavala predmet „Ustav i pravo građana“, a sa oduševljenjem je pričala o đacima. Među njima je bilo i najboljih srpskih sportista.

„Imala sam dosta poznatih đaka. Našeg sportistu Sergeja Milinkovića-Savića, njega stvarno moram da pohvalim. Retko je bio na nastavi, ali kada se dogovorimo, uvek je dolazio i ispoštovao me. Tu su još i Dušan Mandić, zlatni vaterpolista, Andrija Gerić, odbojkaš. Bila sam profesorka matematičkim odeljenjima, to radite i uživate, ti učenici su odlazili na Kembridž i Oksford“, rekla je Ljiljana.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track