VELIKO INTERESOVANJE: Planuo prvi kontingent ulaznica za AIBA Svetsko prvenstvo u boksu za muškarce u Beogradu
Foto: BSS

BOKS

VELIKO INTERESOVANJE: Planuo prvi kontingent ulaznica za AIBA Svetsko prvenstvo u boksu za muškarce u Beogradu

Ostali sportovi -

Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu za muškarce 2021. kuca na vrata Štark Arene u Beogradu.

Odmah po puštanju u prodaju ulaznica za glavni AIBA događaj i najveću planetarnu smotru plemenite veštine “planuo” je prvi kontingent od 1000 karata.

Zvanični partner za prodaju ulaznica je firma eFinity na web lokacijiefiniti.rs, takođe i na mobilnoj aplikaciji, kao i na sajtu www.ddtickets.rs.

Cena ulaznica za eliminacione mečeve iznosi od 700 do 1200 RSD (6,5-11 evra), za svečano otvaranje, kao i za polufinale, 1200-1800 RSD (11-16,6 evra).

Najskuplje karte prodavaće se za finale 5. i 6. novembra, od 1800 do 18000 RSD (16,6-166 evra).

boks
foto: BSS

AIBA Svetsko prvenstvo uboksu počinje 24. oktobra 2021. svečanom ceremonijom otvaranja. Finale je zakazano za 5-6. novembar.

Vremena su oduvek bila teška i trnovita zaostvarenje velikih snova, tako će uvek i biti. Samo istrajni, hrabri, oni koji se svakodnevno žrtvuju i veruju u svoj san stižu do istog.

boks
foto: BSS

Takav je i kapiten bokserske selekcije Srbije Vladan Babić koji je na zalasku amaterske karijere dočekao ono o čemu je oduvek maštao i u šta je mali broj ljudi verovao. Superteškaš Babić je kapiten srpskog tima koji će zajedno sa kolegama izaći pod svodove beogradske Štark Arene i boriti se za svetsku slavu i medalju Srbiji u srcu naše prestonice na 21. svetskom šampionatu boksera.

(Kurir sport/BSS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track