ZAVELA NEJMARA, HAMILTONA I POLA HOLIVUDA: Mađarska lepotica je FATALNA zavodnica! FOTO
Foto: Shutterstock

ŽARI I PALI

ZAVELA NEJMARA, HAMILTONA I POLA HOLIVUDA: Mađarska lepotica je FATALNA zavodnica! FOTO

Ostali sportovi -

Mađarska manekenka Barbara Palvin u petak puni 28 godina, a već je ostvarila zavidnu karijeru i zavela pola Holivuda.

Barbara važi za jednu od najuspešnijih manekenki, koja je krasila brojne naslovne strane modnih časopisa i nosila modele poznatih dizajnera. Trenutno je u vezi sa Dilanom Sprausom, a pre njega bila je u vezi sa fudbalerom Nejmarom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, pevačem Edom Širanom, Džastinom Biberom i večitim lovcem na manekenke Leonardom Dikapriom.

"Kad sam imala 13 godina, gledala sam "Victoria Secret show" i rekla: ‘Jednog dana ću biti onde.’ Tri ili četiri godine kasnije, snimala sam za Victoria’s Secret PINK kampanju. Sad se osećam kao da mi je suđeno da se ovim bavim. Ponudu za Victoria’s Secret sam dobila u pravo vreme jer sam sada najzad srećna sa sobom i sa svojim telom", rekla je Barbara

Pre nekoliko godina, pored fotografija u bikiniju koje je postavljala na Instagramu našli su se komentari koji vređaju manekenku s porukom da je "debela, da nema savršeno telo i zategnutu zadnjicu".

Sama manekenka nije ostala dužna pa je na Tviteru rekla kako njeno telo više nije isto kao sa 18 godina, ali da sebe nikada ne bi mogla da nazove debelom. Hiljade obožavalaca stalo je u odbranu mađarske lepotice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track