OSTADE ČOVEK U ŠOKU Razbojnici napravili sačekušu USRED PRESTONICE, napali ga zbog skupocenog bicikla?!

OSTADE ČOVEK U ŠOKU Razbojnici napravili sačekušu USRED PRESTONICE, napali ga zbog skupocenog bicikla?!

Ostali sportovi -

Profesionalni britanski biciklista, Aleksandar Ričardson, doživeo je veliku neprijatnost tokom treninga u Londonu.

On je završavao sa treningom kada je ugledao grupu od četiri čoveka sumnjivog izgleda sa dva motora. Čim ih je primetio, pokušao je da pobegne, međutim, razbojnici su motorima bili brže od njega na bicikli.

Stigli su ga i oteli biciklu znajući da vredi više od 10.000 funti, a pošto Ričardson nije želeo da se odrekne bicikle, napadači su pretili velikom mačetom pre nego što su sa "plenom" napustili mesto zločina.

- Video sam ih pre nego što su oni videli mene. Sedeli su pored puta i nešto čekali. Pomislio sam: "O Bože, ovo nije dobro." pa sam okrenuo biciklu i punom brzinom krenuo prema jednom kafiću. Motorima su krenuli prema meni i oborili me udarcem mopeda. Hteli su da uzmu biciklu, ali sam je držao za zadnji točak. Drugi moped je vukao bicikli i mene po podu otprilike 75 metara, a onda su izvukli ogromnu mačetu - rekao je Ričardson za britanski "San" i nastavio:

- Pomislite na svoj normalni kuhinjski nož, ovo je bilo tri ili četiri puta veće. U tom trenutku sam pomislio: "To je to." i pustio sam biciklu. Moje zdravlje je bilo ugroženo i nisam imao izlaz iz situacije pa sam morao da se odreknem bicikle.

Srećom, biciklista nije doživeo ozbiljnije povrede tokom napada. Na profilu na Instagramu je sa pratiocima podelio svoju priču i fotografiju isečenog lakta.

On je poručio da ga je ubrzo nakon incidenta pokupila supruga, a uputio je i apel građanima da budu oprezni u pomenutom delu grada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track