STOJILJKOVIĆ POSLE PORAZA OD ISLANDA: Pravile smo početničke greške, nadam se da će u nastavku kvalifikacija rezultat biti bolji
Foto: RSS

KONFERENCIJA

STOJILJKOVIĆ POSLE PORAZA OD ISLANDA: Pravile smo početničke greške, nadam se da će u nastavku kvalifikacija rezultat biti bolji

Ostali sportovi -

Seniorke Srbije poražene su od selekcije Islanda u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 rezultatom 23:21 (10:8).

Naša reprezentacija je pokazala sasvim drugačije izdanje u odnosu na utakmicu sa Turskom, pa posle dva odigrana kola imaju polovičan rezultat. Srbija nije uspela do kraja da odgovori nametnutoj agresivnoj i čvrstoj igri Islanda, iako se sredinom drugog poluvremena činilo da su naše devojke nadomak preokreta.

Kapiten selekcije Srbije, Jovana Stoiljković analizirala je utakmicu protiv Islanda:

- Nismo ostvarile ono po šta smo došle na ovde, Imali smo početničke greške i u napadu i u odbrani, promašili neke zicere u važnim trenucima i to nas je koštalo dva boda. Nadam se da ćemo to popraviti, imamo dosta toga za ispraviti. Trebaće nam dosta vremena da se uigramo, ali idemo korak po korak, očekuju nas utakmice takođe u martu i aprilu i nadam se da će tada rezultat biti pozitivniji - smatra Stiljković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track