MARKO VUKIĆEVIĆ SPREMAN NA VELIKI POVRATAK: Srpski skijaš dve godine od nesrećnog pada i više operacija vraća se na stazi
Foto: Privatna arhiva

Najbolji srpski skijaš se vraća

MARKO VUKIĆEVIĆ SPREMAN NA VELIKI POVRATAK: Srpski skijaš dve godine od nesrećnog pada i više operacija vraća se na stazi

Ostali sportovi -

Za srpskog olimpijca Marka Vukićevića je došao trenutak povratka na sneg koji je čekao dve godine sve od nesrećnog pada i teške povrede na treningu spusta u Švajcarskom ski centru Saas Fee.

Najbolji srpski skijaš, srpski olimpijac i takmičar Svetskog kupa u brzim disciplinama se je oporavio posle više operacija desne podkolenice pa se trenutno nalazi na skijaškim treninzima na austrijskom glečeru Hintertux.

"Sada je povreda za mene prošlost, gledam u budućnost i nastavljam na putu do dostizanja postavljenih ciljeva. Osećaji na stazi su veoma dobri, fizički sam vrhunski spreman jer sam svo vreme rehabilitacije imao svakodnevne kondicijske treninge, u glavi nemam strah niti bilo kakve prepreke, nadam se da ću vremenom i treninzima na snegu vratiti i skijašku formu na nivo na kojem sam bio pre povrede. Uslovi na Hintertuxu koji se nalazi na 3.250 m nadmorske visine su trenutno odlični, niske temperature, utvrdjena staza i dobra vidljivost. Srećan sam da sam se vratio na skije i imam veliku motivaciju da nastavim sa takmičenjima pod zastavom Srbije", poručio je Marko Vukićević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track