PLIVAČI I PLIVAČICE PRAVE SU SE*S MAŠINE! PROCURELI PODACI! Olimpijske igre paravan za ORGIJE: Kondomi najtraženija roba! FOTO
Foto: Printskrin

IZA KULISA

PLIVAČI I PLIVAČICE PRAVE SU SE*S MAŠINE! PROCURELI PODACI! Olimpijske igre paravan za ORGIJE: Kondomi najtraženija roba! FOTO

Ostali sportovi -

Sportisti su uvek nekako povezani sa seks skandalima a to se pogotovo dešava na velikim takmičenjima, Olimpijskim igrama, svetskim prvenstvima i slično.

Na nedavno završenim Igrama u Tokiju seks je bio strogo zabranjen kao jedna od mera u borbi protiv korona virusa, a organizatori su 160.000 kondoma podelili sportistima tek na odlasku.

S druge strane, pet godina ranije, bilo je kao u javnoj kući. Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bile su najpromiskuitetnije igre u istoriji Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportista, što je neverovatnih 42 kondoma po čoveku.

Lerin Franko
foto: Instagram

"Imale smo mnogo kondoma, moje kolegnice i ja jedva smo čekale da završimo takmičenje Niko nije razmišljao o rezultatima, i ja sam potrošila sve kondome jer sam tada bila u vezi s kolegom iz reprezentacije", rekla je paragvajska bacačica koplja Lerin Franko koja je bila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012.

Lerin Franko
foto: Printscreen

"To je stvarno puno, ali nije to baš tako kako pričaju. Pa ispada da se ljudi po ceo dan i noć samo seksaju u Olimpijskom selu", rekao je na tu temu engleski veslač Zek Porkis, koji je upravo na OI u Londonu 2012 završio karijeru..

Tada su sportisti dobili 150.000 kondoma. Organizatori Igara u Londonu povećali su broj kondoma nakon "nestašice" u Pekingu četiri godine pre, kad su na raspolaganju imali samo' 100.000 kondoma.

"Videla sam ljude kako imaju seks napolju, na travi, između zgrada... Ma svuda" rekla je golman ženske fudbalske reprezentacije Amerike Houp Solo o svom iskustvu s Igara u Pekingu.

Italijanska plivačica Federika Pelegrini i njen dečko, kolega iz reprezentacije, Fillipo Manjini imali su problem uoči Olimpijskih igara u Londonu.

Federika Pelegrini
foto: Printskrin/Instagram

"Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud" odgovorila je Pelegrini na predlog svog dečka o suzdržavanju tekom olimpijskih igara.

Filipo Manjini hteo se koncentrisati na Igre, ali su Federiki bile drugačije igre na pameti. Upravo su plivači i atletičari na glasu kao ljubavnici koji su najizdržljiviji. Obzirom na sport kojim se bave, nije ni čudno.

Federika Pelegrini

"Treba mi soba večeras, jel problem?", pitala je Brazilka Ingrid Oliveira partnerku s kojom nastupa u skokovima u vodu.

Ingrid je u posetu došao brazilski kajakaš Pedro Gonsalveš. Proveli su celu noć zajedno, a Đovana Pedrosa koja nastupa s Ingrid ostala je pred vratima. Njih dve su završile zadnje u Riju.

Brazilska javnost bila je besna.

"Svako može da pogreši", bez imalo kajanja rekla je Ingrid

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track