01:45

U KUGLANJU NAM NEMA RAVNIH! Srpska reprezentacija na vrhu sveta godinama unazad ZLATNI MOMCI OTKRILI U ČEMU JE KLJUĆ

ponos

U KUGLANJU NAM NEMA RAVNIH! Srpska reprezentacija na vrhu sveta godinama unazad ZLATNI MOMCI OTKRILI U ČEMU JE KLJUČ

Ostali sportovi -

U mnogim sportovima Srbija je najbolja ili među najboljima. Ipak, u kuglanju nema ravnih. Naša reprezentacija je na vrhu sveta nekoliko godina unazad. Među njima su čak dva Sremca.

Kuglanje još uvek nije afirmisan sport da bi od njega moglo da se živi. Zlatni kuglaši su pored svih obaveza koje takmičenja donose i zaposleni. Svi oni stugnu da se druže, a ključ njihovog uspeha je u ljubavi koje nosi sport i prijateljstvo koje neguju.

kuglanje
foto: Kurir Televizija

- Mi u reprezentaciji uvek imamo mlade i nove kuglaše. U našoj ekipi vlada drugarska atmosfera. Kod nas nema odvajanja, uvek smo svi zajedno. Idemo na piće, družimo se, ručamo zajedno, spremamo se. To drugim reprezentacijama fali. Naš ključ je što smo kao jedan - istakao je Igor Kovačić.

kuglanje
foto: Kurir Televizija

Njegov kolega Bojan Kličarić osvojio je prvu zlatnu medalju sa spomenutom ekipom. I dalje je pod utiskom sjaja prvog mesta za koje se naporno pripremao. Zbog toga, mladima poručuje da krenu njegovim stopama.

kuglanje
foto: Kurir Televizija

- Poručujem mladima da bi trebalo da probaju ovaj sport, da vide da li je to ono što ih čini srećnim i ispunjava. Bilo koji drugi sport takođe je preporuka. Mladi treba da se razvijaju i odvoje od televizora - poručio je Bojan Kličarić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:31

PANČEV ČESTITAO PIKSIJU I ORLOVIMA! Pobediti Portugal na domaćem terenu je VELIKI PODVIG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track