VELIKO PRIZNANJE ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU: Evropske zimske igre na Jahorini od 9. do 13. marta
Foto: SFKS

KOMPANIJSKE IGRE

VELIKO PRIZNANJE ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU: Evropske zimske igre na Jahorini od 9. do 13. marta

Ostali sportovi -

Predsednik Srpske federacije kompanijskog sporta Velizar Đerić doneo lepe vesti iz Palma de Majorke

Evropska federacija kompanijskog sporta (EFCS), na Kongresu održanom na Palma de Majorki u Španiji, odlučila je da organizaciju Evropskih zimskih kompanijskih sportskih igara 2022. godine poveri Srpskoj federaciji kompanijskog sporta.

Velizar Đerić
foto: SFKS

Igre će biti održane od 9. do 13. marta, a cela Evropa će se tih dana sjatiti na olimpijskoj planini Jahorini, koja je imala uspešnu prezentaciju na španskom mediteranskom ostrvu.

- Ovo je priznanje našoj federaciji i Republici Srbiji, zbog čega smo posebno ponosni, ali i obavezni da budemo dobri domaćini i profesionalni organizatori ove značajne manifestacije. Biće to četvrte zimske sportske igre u organizaciji naše federacije i 15. Evropske igre, što je sigurno velika stvar i za Olimpijski centar Jahorinu i Republiku Srpsku - rekao je predsednik Srpske federacije kompanijskog sporta Velizar Đerić, nekadašnji ministar sporta SR Jugoslavije.

Velizar Đerić
foto: SFKS

Inače, pored Velizara Đerića, predstavnici Srbije na Kongresu u Palma de Majorki bili su i član uprave federacije Aleksandar Njegovan i Žarko Gvero, v. d. generalnog sekretara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track