PROMENA NA KORMILU KRAGUJEVČANA: Bulatović novi trener odbojkaša Radničkog
Foto: Radnički Kragujevac

odbojka

PROMENA NA KORMILU KRAGUJEVČANA: Bulatović novi trener odbojkaša Radničkog

Ostali sportovi -

Odbojkaški stručnjak Željko Bulatović novi je trener kragujevačkog Radničkog, potvrdio je danas klub.

Bulatović je po preuzimanju ekipe izjavio da je zadovoljan angažmanom i da veruje da ekipa ima kvalitet da ostvari zacrtane ciljeve.

"Veoma sam zadovoljan što sam postao trener Radničkog i smatram da ekipa ima kvalitet i potencijal da ostvari zacrtane ambicije, a na nama u stručnom štabu je da sa ljudima iz kluba i igračkim kadrom sprovedemo to u delo. Poslednjih 15 godina Radnički se nalazi u vrhu srpske odbojke i zadovoljstvo ;je raditi u ovakvom klubu", rekao je Bulatović.

Bulatović je trenerskim pozivom počeo da se bavi u rodnom Kraljevu u ekipi Ribnice, a u karijeri je predvodio i Partizan, Crvenu zvezdu, a bio je i pomoćni trener selektora ženske reprezentacije Srbije Terzića.

Radio je u i Omsku (Rusija), Trgovištu (Rumunija), Voleru (Švajcarska), Dinamu (Rusija), Fenerbahčeu (Turska) i kao prvi trener u Dinamu iz Moskve. Šest godina je bio prvi asistent Igoru Kolakoviću u reprezentaciji Srbije.

"Radnički u svom sastavu ima igrače kadre za najviše domete. Poznajem određeni broj momaka, sa ostalima ću se kroz rad upoznati i trudićemo se da stvorimo prepoznatljiv stil igre svojstven kvaltetu ekipe koji posedujemo i da nakon perioda upoznavanja i prilagođavanja pružimo vrhunski nivo koji se od nas i očekuje", dodao je Bulatović.

Novina je i da će pored pomoćnog trenera Nemanje Opačića, stručni štab u narednom periodu pojačati i Aleksa Brđović, sin proslavljenog Dejana Brđovića.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track