OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA DOČEKALA HLADNA VODA U BAZENU: Selektor Savić otkazao trening!
Foto: Starsport©

Sramota

OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA DOČEKALA HLADNA VODA U BAZENU: Selektor Savić otkazao trening!

Ostali sportovi -

Zbog hladne vode u bazenu "Milan Gale Muškatirović", otkazan trening vaterpolista Srbije

Nesvakidašnja scena viđena je na bazenu "Milan Gale Muškatirović" gde su srpski vaterpolisti trebali da održe trening, do koga ipak nije došlo.

Naime, zbog hladne vode, trening srpske selekcije je otkazan, a na to je bio prinuđen selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić!

Ovaj čin je u najmanju ruku skandalozan, pogotovo ako se uzme u obzir da je reč o najtrofejnijem timu srpskog sporta u novijoj istoriji.

-Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno, ali od toga ništa nije bilo, rekao je Dejan Savić za Sportski žurnal.

vaterpolo, vaterpolisti, Dejan Savić, Vladimir Vujasinović
foto: @starsport

Podsećanja radi, vaterpolisti Srbije nedavno su se okupili prvi put nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim Igrama u Tokiju. Selektor Dejan Savić je tom prilikom objavio spisak od 28 igrača na koje može da računa na prvim pripremama nakon Igara u Japanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track