HANIBAL METALNIM ŠILJKOM UNAKAZIO SUDIJI GLAVU! Rivač posle incidenta šokirao svet: IZNAJMLJEN JE DA KRVARI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

HANIBAL METALNIM ŠILJKOM UNAKAZIO SUDIJI GLAVU! Rivač posle incidenta šokirao svet: IZNAJMLJEN JE DA KRVARI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ostali sportovi -

Neverovatan incident dogodio se na WCPW promociji (američko rvanje) u Irvingu.

Borac poznat po nadimku Hanibal izbo je metalnim šiljkom po glavi sudiju Landa Deltora. Gledaoci su prvo mislili da je sve deo šoua, međutim, kada su videli krv i povrede koje je zadobio nesrećni sudija bili su u potpunom šoku.

Hanibal mu je unakazio glavu...

Verovali ili ne, dok je Nikolson nanosio povrede Landu, niko nije reagovao. Svi su mislili da je to deo unapred dogovorenog scenarija.

"Najbitnije je da se Lando oporavi. Nisam video incident, nisam video ništa dok nisam izašao i ugledao sudiju kako leži na zemlji, bila je to jedna od najstrašnijih stvari koje sam ikada video", rekao je vlasnik promocije Džeri Bostik.

Hanibal tvrdi da je sudija "iznajmljen da krvari".

"Sudija mi nije signalizirao da je povređen. Ništa nije ukazivalo na to. Da je to uradio, prestao bih", rekao je rvač, koji je dobio doživotnu zabranu učešća na ovom turniru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track