01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

opasni

BIJU KAO BRUS LI, SA NJIMA NEMA ŠALE! Mašan trenira krav magu i kik-boks, a evo koji borilački sport zna modelsica Sindi

Ostali sportovi -

Na spektaklu MMA saveza Srbije, beogradska publika je mogla da vidi devet odličnih i napetih MMA mečeva i okršaj sedam srpskih boraca.

Publika je pomno pratila borbe, a kamera Kurir televizije naišla je na brojne poznate ličnosti među kojima su bili Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi.

- Bavim se sportom da bih održao liniju i da kada se šetam sa ćerkom, mogu da je odbranim. Trenirao sam krav magu i kik boks - rekao je Mašan Lekić, pa potom i otkrio koju bi natprirodnu moć izabrao da poseduje:

- Voleo bih da imam moć da ne postoje loši ljudi - rekao je Lekić.

Mašan Lekić
foto: Kurir televizija

Pevačica Ivana Stamenković Sindi ne propušta ni jedan MMA meč, a za Kurir televiziju je otkrila da li je nekada trenirala neki borilački sport.

- Ja dosta treniram ali nisam se nikada bavila borilačkim sportom. Možda se karate računa što sam trenirala u osnovnoj. MMA pratim, idem na sve mečeve - rekla je pevačica, a potom i otkrila koga bi sa estrade pozvala u ring:

Ivana Stamenković Sindi
foto: Kurir televizija

- Nisam u tom fazonu da zovem nekoga sa estrade u ring, možda bih pre nekoga drugog ko mi se privatno zamerio. Za Novu Godinu provešću mirno veče sa ćerkom - rekla je Sindi.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:50

OD MMA BORACA DO KRIMINALCA: Skrenu sa sportskog puta, pa stignu do samog vrha kriminalnog miljea

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track