ONA IMA BOMBE U GRUDIMA! Najseksi promoterka Moto GP čestitala praznike: MUŠKARCI BALAVE ZBOG NJE! Na njen šarm pao i Ronaldo
Foto: Instagram

vrelina sa asfalta

ONA IMA BOMBE U GRUDIMA! Najseksi promoterka Moto GP čestitala praznike: MUŠKARCI BALAVE ZBOG NJE! Na njen šarm pao i Ronaldo

Ostali sportovi -

Eva Padlok je rođena u Barseloni, a iako studira unutrašnji dizajn, proslavila se kao promoterka MOTO GP karavana.

Zanosna Katalonka po imenu Eva Padlok, koja je rođena u Barseloni i bavi se modelingom, proslavila se kao pormoterka jednog energetskog pića koje je sponzor Moto GP karavana.

Studirala je unutrašnnji dizajn u Masana školi u Barseloni. Sada je pažnju skrenula objavom na Instagramu, gde ima više od milion pratilaca, oskudna obučena kako čestita novogodišnje i božićne praznike.

Njeno prezime prevedeno sa engleskog znači katanac, što predstavlja svojevrsnu ironiju s obzirom na njenu otvorenost i pre svega prelepu figuru i seksepil.

Ubrzo se slikala za naslovnu stranu prestižnog američkog magazina "Sport Ilustrejtid". Primarno se bavi dizajnom enterijera, ali njen izgled ju je odveo daleko od profesije.

To nije ni čudo, s obzirom na to koliko može da bude fatalna zanosna Eva Padlok, što se najbolje vidi iz sledećeg video priloga.

Eva je, inače, španski model, koji se na veliku scenu probila snimajući reklame, a onda je postala i promoterka trka najboljih motociklista na svetu.

Kako su preneli italijanski mediji, Eva Padlok je bila strastvani navijač Juventusa, kada je slavni portugalac Kristijano Ronaldo došao u tabor torinske "stare dame", imala je veoma snažnu želju da ga upozna, što se nimalo nije svidelo Ronaldovoj izabranici Georgini, sa kojom očekuje dete.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track