HRVATSKA DOBILA POJAČANJE U POSLEDNJEM MOMENTU?! Luka Cindrić može da igra protiv Srbije
Foto: EPA/Hazem Gouda

RUKOMET

HRVATSKA DOBILA POJAČANJE U POSLEDNJEM MOMENTU?! Luka Cindrić može da igra protiv Srbije

Ostali sportovi -

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na korona virus i u Segedini i može da igra današnji meč protiv Srbije na Evropskom prvenstvu.

U uvodnom delu priprema za Evropsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske (22:27), pozitivne testove na kovid-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, podsetila je agencija Hina.

I dok je Duvnjak još van tima zbog bolova u ledjima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Segedin što znači da može da nastupi u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u grupi.

Naravno, stučni štab mora da proceni da li je Cindrić i fizički u pravom stanju kako bi podneo tako težak meč, ali se njegov nastup ipak očekuje, navela je Hina.

Osim Duvnjaka, zbog pozitivnih testova na korona virus van tima su i Marko Marić, Leon Šušnj a i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendnovan zbog zaradjenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.

Utakmica Hrvatske i Srbije, koja je na startu šampionata bila ubedljiva protiv Ukrajine, igra se večeras od 20.30.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track