VELIKI SKANDAL POTRESA NEMAČKU: Manijak snimao rukometašice kako se TUŠIRAJU, na meti i naša MARIJA OBRADOVIĆ!
Foto: Instagram Printscreen

bolesni voajerizam

VELIKI SKANDAL POTRESA NEMAČKU: Manijak snimao rukometašice kako se TUŠIRAJU, na meti i naša MARIJA OBRADOVIĆ!

Ostali sportovi -

Policija privela izgrednika, sledi mu dvogodišnja robija

Nemačka sportska javnost šokirana je posle saopštenja koje je izdao ženski rukometni klub Tus Mecingen. Čelnici kluba obavestili su medije da se desio veliki skandal, odnosno da su rukometašice u svojoj svlačionici bile tajno snimane kako se presvlače i tuširaju, od jedne ili više osoba.

Policija trenutno provodi istragu, nakon što su rukometašice pronašle dve kamere koje su bile skrivene u svlačionici. Inspektori sumnjaju da je kamere instalirala osoba iz neposredne blizine kluba.

- Ovaj odvratni čin od strane direktne osobe od poverenja veoma nas je šokirao i povredio - izjavio je direktor kluba Ferenc Rot.

U Mecingenu koji se nalazi na trećem mestu Bundeslige igra i nekadašnja reprezentativka Srbije Marija Obradović. Ovo nije prvi skandal ovakvog tipa u ženskom nemačkom rukometu. U septembru prošle godine rukometašice ekipe Buholc otkrile su da na tri različita mesta ispod "čudnih prekidača" u tuš kabinama i svlačionici stoje fiksirane kamere.

Policija je vrlo brzo otkrila počinioca. Njegov identitet nije otkriven, ali je rečeno da se radi o 55-godišnjem muškarcu koji je imao pristup dvorani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track