03:58

Dok je Ivana Anđušić Maksimović govorila za Puls Srbije beba se probudila, a njena reakcija fenomenalna

mamine slatke muke

HIT U PROGRAMU UŽIVO! Naša poznata sportistkinja govorila o majčinstvu A ONDA SE BEBA PROBUDILA Njena reakcija fenomenalna (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ivana Anđušić Maksimović naša je poznata strelkinja je, takođe, i ćerka poznatog srpskog i jugoslovenskog prvaka u streljaštvu, Gorana Maksimovića. Od 2015. godine je u braku sa košarkašem Danilom Anđušićem. Sada živi u Monaku.

Ivana MAksimović
foto: Kurir Televizija

- Od samog početka i meni i suprugu je bio cilj da budemo zajedno. Opcija da budemo razdvojeni nikada nije bila u opciji. Našla sam svoj hobi, bavim se proizvodnjom kožnih torbi. Danilo mi pomaže u svemu i oko kuće i oko dece - rekla je Ivana.

Ona je dodala da se njen suprug Danilo Anđušić trudi oko nje, porodice i u odgajanju dece.

- On se zaista trudi, ima mnogo utakmica. Kada je tu koristimo svaki trenutak maksimalno.

Ivana MAksimović
foto: Kurir Televizija

A onda se beba probudila, i Ivana je morala da požuri sa gostovanjem u programu uživo.

- Kada smo kod majčinstva neču imati puno vremena, jer se beba upravo probudila - rekla je Ivana kroz smeh nestrpljivo i dala ženama i devojkama jedan veoma lep savet, a to je da ostanemo vedrog duha i pozotivni.

Podsetimo, Ivana Anđušić Maksimović (rođena 2. maja 1990. u Beogradu) je srpska sportistkinja i reprezentativka Srbije u streljaštvu. Ovim sportom bavi se od 2002. godine i do 2013. bila je članica streljačkog kluba „Novi Beograd Ušće“, a krajem 2013. prešla je u novoosnovani streljački klub „Akademija Maksimović“. Beleži zapažene uspehe prvo kao višestruki šampion države u juniorskim i seniorskim kategorijama, a kasnije i na međunarodnim takmičenjima. Bila je nosilac zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2016. u Riju.

Ivana MAksimović
foto: Kurir Televizija

Ćerka je Gorana Maksimovića, nekadašnjeg srpskog strelca i osvajača zlatne medalje na Letnjim olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:43

IVANA MAKSIMOVIĆ PROSLAVILA SINU ROĐENDAN! Iskreno PROGOVORILA o porodičnom životu: Želeli smo VIŠE dece (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track