NEMANJA GAVRILOVIĆ VELIKO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: Bokserski šampion sa Bukulje Zvezdina uzdanica u Mariboru!
Foto: BSS

REGIONALNA LIGA

NEMANJA GAVRILOVIĆ VELIKO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: Bokserski šampion sa Bukulje Zvezdina uzdanica u Mariboru!

Ostali sportovi -

Direktor BK Crvena zvezda Zlatko Došljak očekuje ubedljivu pobedu obnovljene ekipe crveno-belih u Sloveniji, kao i trijumf prvaka Balkana i osvajača "Beogradskog pobednika", koji se posle šest meseci vraća u ring

Bokser u kategoriji do 60 kilograma, veliki ringovni šampion sa Bukulje Nemanja Gavrilović, šestostruki državni prvak u boksu i osvajač Beogradskog pobednika (pobedio vicešampiona sveta), koji je osvojio medalju posle tri decenije za Srbiju na šampionatu Balkana, vraća se u ring posle šestomesečnog odsustva zbog bolesti.

Nemanja Gavrilović
foto: Privatna Arhiva

Gavrilović je veliko pojačanje Bokserskog kluba Crvena zvezda, koji u subotu očekuje derbi meč u regionalnoj ligi u Mariboru, u Sloveniji.

Zlatko Došljak
foto: Privatna Arhiva

Veoma agilni direktor crveno-belih Zlatko Došljak, potvrdio je da je Zvezda angažovala Gavrilovića i da će on nastupiti za Zvezdin prvi tim na ringu u Mariboru.

- Drago nam je da imamo i takvog šampiona u našim redovima. Obnovili smo i podmladili ekipu, a imamo najviše ambicije, odnosno želimo u finale plej-pofa regionalne lige. Zato očekujem ubedljivu pobedu u Mariboru, kao i da Gavrilović zabeleži trijumf i od samog dolaska bude strah i trepet za sve rivale u ringu - rekao je Došljak.

Privatna Arhiva
foto: Instagram

Gavrilović je tokom šest godina, koliko je boksovao u Srbiji, izgubio samo tri puta, a o njegovim efektnim pobedama još uvek se priča u bokserskom svetu. Inače, zanimljivo je da ovaj bokser ima i podršku sa Beogradskog hipodroma, pogotovo od jedne od vodećih aktivistkinja na najstarijem sportskom objektu u Beogradu Nine Šobote, koja ima 12 sportskih konja za preponski sport i školu jahanja (KK "Pestiž").

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track