NASTUP KOJI ODUZIMA DAH DIRNUO JE U SRCE UBICU IZ NEHATA: Kako je ledena ruska princeza vratila osmeh lice zvezdi Holivuda! VIDEO
Foto: Profimedia

O NJOJ PRIČA CEO SVET

NASTUP KOJI ODUZIMA DAH DIRNUO JE U SRCE UBICU IZ NEHATA: Kako je ledena ruska princeza vratila osmeh lice zvezdi Holivuda! VIDEO

Ostali sportovi -

Kamila Valijeva, 15-godišnja ruska klizačica, oduševila je čitav svet svojim spektakularnim nastupom na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Njena maestralna koreografija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Tačka na kojoj bi joj pozavidele i najbolje balerine sveta, impresivna tehnika i skokovi koji oduzimaju dah raspametili su svetsku javnost.

Kamila Valijeva
foto: Profimedia

Nastupom "ruske princeze" bio je fasciniran i proslavljeni američki glumac Alek Boldvin.

Boldvinu, koji je pre nekoliko meseci doživeo nezapamćenu tragediju, pošto je na snimanju filma iz nehata ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, ova devojčica je vratila osmeh na lice.

"Volim Zimske olimpijske igre jer postoje i u ovim teškim trenucima, volim da gledam, da se divim sportistima koji su istovremeno i umetnici, kao što je Kamila Valijeva. Ona je pokazala lepotu u ovom svetu, koju može da kreira jedna osoba. Pesma! Poema! Slika! Hvala ti, Kamila, na tvom poklonu svetu, poklonu koji se oseća srcem" napisao je Boldvin.

Komentar slavnog holivudskog glumca oduševio je 15-godišnju Ruskinju.

"Hvala!" napisala je Kamila na Instagramu.

Kamila Valijeva
foto: Profimedia

Valijeva je sa reprezentacijom Rusije osvojila zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji na ZOI u Pekingu, a tom prilikom izvela je četvorostruki skok, koji je viđen prvi put u istoriji Olimpijskih igara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track