KURT ZUMA DOBIO POZIV DA UĐE U RING, POLJSKI MMA ŠAMPION PUCA OD BESA: Ako si tako jak da ŠUTIRAŠ MAČKE, pokušaj slično sa mnom!
Foto: Instagram, Profimedia

izađi mu na crtu

KURT ZUMA DOBIO POZIV DA UĐE U RING, POLJSKI MMA ŠAMPION PUCA OD BESA: Ako si tako jak da ŠUTIRAŠ MAČKE, pokušaj slično sa mnom!

Ostali sportovi -

Izazivač našeg Aleksandra Rakića besan na fudbalera Vest Hema

Fudbaler Vest Hema Kurt Zuma stekao je negativnu konotaciju u medijima, pošt je šutirao mačku. Pošto ume da zlostavlja životinje, poruku za obračun, preko društvenih mreža poslao mu je poljski MMA borac Jan Blahovič.

Jan Blahovič
foto: Profimedia

Cela planeta osudila je ponašanje Kurta Zume, a on se posle svega učinjenog javno izvinjavao zbog svog nepromišljenog poteza. Njegov klub Vest Hem još ga nije sankcionisao.

Kurt Zuma
foto: Profimedia, Prtinscreen

Poljski MMA borac Jan Blahovič, bivši šampion u UFC, zgrožen je ponašanjem Kurta Zume, pa mu je preko svog tviter profila poslao poruku za obračun.

- Ako si tako jak, pokušaj mene da šutneš… Kakvo go..o. Nema tolerancije za okrutnosti nad životinjama – napisao je Blahovič.

Jan Maćej Blahovič poznati je MMA borac, bivši šampion u KSW i UFC. Trenutno se takmiči u poluteškoj kategoriji UFC, a 26. marta trebalo bi da se bori protiv srpskog borca Aleksandra Rakića. Poljak je prvi na listi izazivača, a Srbin četvrti. Pobednik iz njihovog meča izaćiće na megdan šampionu u poluteškoj kategoriji UFC Brazilcu Gloveru Tešeiri.

Aleksandar Rakić koji je rođen u Austriji, a od nedavno se bori pod srpskom zastavom, trenutno ima skor 6/1 u UFC. Taj jedan poraz je došao posle sumnjivih odluka sudija u duelu protiv Volkana Ozdemira.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track