PUKAO KOSTIM, SEVNULA BRADAVICA I OSTALA JE BEZ ZLATA: Lepotica čije gole grudi su videli milioni sada je pokorila planetu!
Foto: EPA

ispravljena nepravda

PUKAO KOSTIM, SEVNULA BRADAVICA I OSTALA JE BEZ ZLATA: Lepotica čije gole grudi su videli milioni sada je pokorila planetu!

Ostali sportovi -

Pre četiri godine Gabrijela je zbog nezgode sa grudima ostala bez zlata za ZOI, sada je nepravda konačno ispravljena...

Francuski par Gabrijela Papadakis i Gijom Sizeron osvojili su danas zlatnu medalju u plesu u umetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, oborivši svetski rekord.

Osvajači srebra sa Igara u Pjončangu 2018. godine bili su najbolji posle obaveznog dela programa, da bi posle slobodnog programa tu prednost samo uvećali. Sakupili su ukupno 226,98 bodova.

Francuski par je tako ispravio nepravdu koja se dogodila na Zimskim olimpijskim igrama u Pojončangu, kada su završili na drugom mestu zbog toga što je francuskoj klizačici u tokom nastupa ispala bradavica.

Gabrijeli je tokom nastupa popustio kostim, pa su joj se u nekoliko navrata videle gole grudi. Francuski par je tada ostao bez zlatne medalje, jer su zbog nesrećnog peha sa kostimom dobili nekoliko negativnih poena.

Gabrijela Papadakis
foto: EPA

Papadakisova tada nije dozvolila da nezgoda sa kostimom poremeti njen savršen nastup. Bila je maestralna na ledu, od početka do kraja tačke.

"Nisam imala izbora, pomolila sam se i nastavila. Šta sam drugo mogla da uradim? Možemo da budemo ponosni jer smo uspeli da ostvarimo odličan nastup i pored toga što se dogodilo", rekla je tada francuska klizačica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track