DRAMA NAKON NASTUPA ČUDA IZ RUSIJE Kamili (15) pozlilo nakon što je oduševila svet, trener otkrio: Morali smo da je odvedemo
Foto: AP

peking

DRAMA NAKON NASTUPA ČUDA IZ RUSIJE Kamili (15) pozlilo nakon što je oduševila svet, trener otkrio: Morali smo da je odvedemo

Ostali sportovi -

Mlada Ruskinja, Kamila Valijeva, koja je oduševila svet fantastičnim nastupima u na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, imala je probleme nakon poslednjeg izlaska na led.

Ona je, posle dramatičnih najava, suđenja i odluke da joj bude dozvoljeno da se takmiči, oduševila sve izvedbom u kvalifikacijama u kojima je osvojila prvo mesto.

Njoj je, međutim, pozlilo nakon nastupa.

Ruskinja je prethodno napustila dvoranu odmah po završetku programa, a pored grupe novinara koji su čekali njenu izjavu prošla je kao da ih nema.

Čim je nastup završen ona je zaplakala, a o problemima koje je imala je pričao njen trener.

- Kamila se nije osećala dobro. Morali smo da je odvedemo u smeštaj što smo pre mogli da bi se ona odmorila - rečeno je iz Kamilinog tima.

Podsetimo, ona je morala da ide na suđenje, a Sud za sportsku arbitražu (CAS) ukino je suspenziju posle napornog procesa.

- Sedela sam sedam sati. Imali smo jednu pauzu od 20 minuta. Ja sam samo sedela i gledala. Bilo je veoma teško. Očigledno, ovo je jeddna od faza koju moram da prođem. Ovi dani su bili veoma teški. Sve ovo mi je iscrpelo emocije. Srećna sam, ali i emotivno umorna, plačem i od sreće i od tuge. Ipak, srećna sam što ostajem ovde i što ću se boriti za svoju zemlju. Nadam se da ću uspeti da ostvarim dobar rezultat - poručila je Kamila Valijeva nakon što je saznala odluku da može da se takmiči u Pekingu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track