SPEKTAKL! CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU ZA TITULU U BUDVI! Srpski večiti derbi u Crnoj Gori, a ulog OGROMAN!
Foto: Privatna arhiva

hit

SPEKTAKL! CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU ZA TITULU U BUDVI! Srpski večiti derbi u Crnoj Gori, a ulog OGROMAN!

Ostali sportovi -

Finalna utakmica Balkanske lige u ragbiju 13 između večitih rivala, Partizana i Crvene zvezde, biće održana u subotu 5. marta na stadionu Lugovi, sa početkom u 15 časova (TV Arena).

Organizator ragbi spektakla je Opština Budva u saradnji sa Crnogorskom ragbi ligom i Ragbi 13 federacijom Srbije, a tim povodom predsednik Opštine Budva, Marko Carević je organizovao svečani prijem za delegacije kluba, kao i za počasnog predsednika Ragbi federacije, Džona Rizmana, direktora Evropske federacije za razvoj ragbija Jovana Vujoševića i predstavnike Crnogorske ragbi lige.

Sekretar Ragbi kluba Crvena zvezda, Nenad Žujić poručio je da “crveno-beli” sa pobedničkim ambicijama ulaze u duelu sa Partizanom, da žele pobedu, da žele titulu najboljeg kluba na Balkanu.

Ragbi
foto: Privatna arhiva

Na reči, Nenada Žujića, nadovezao se generalni sekretar Partizana, Kosta Stojković, koji je naglasio da očekuje sjajnu utakmicu, veliki broj navijača i ljubitelja ragbija, istinski spektakl i pobedu Partizana.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana, na programu je 5. marta sa početkom u 15 časova, a ulaz je slobodan. Podsećanja radi, u borbi za treće mesto, ekipa Južne regije je pobedila Lokomotivu iz Sofije. Južna regija je ekipa sastavljena od igrača iz Tivta i Bara.

Ragbi 13
foto: Privatna Arhiva

Suorganizatori događaja Opština Budva je nedavno ugostila i najboljeg svetskog i srpskog tenisera Novaka Đokovića, kome je uručeno priznanje počasnog građanina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track