KADA SU BOMBARDOVALI JUGOSLAVIJU DRUGAČIJE STE PRIČALI: Ruskinja ŽESTOKO odgovorila Ukrajincu i prozvala NATO!
Foto: Printskrin/Instagram

BEZ PARDONA

KADA SU BOMBARDOVALI JUGOSLAVIJU DRUGAČIJE STE PRIČALI: Ruskinja ŽESTOKO odgovorila Ukrajincu i prozvala NATO!

Ostali sportovi -

Irina Rodnina nekadašnja trostruka olimpijska šampionka u umetničkom klizanju ne deli stav ukrajinskog tenisera Aleksandra Dolgopolova o izbacivanju ruskih sportista iz svih takmičenja.

Poslanica ruske Dume i nekadašnja klizačica, Irina Rodnina, osudila je izjavu Ukrajinca koji je javno rekao da Danil Medvedev i ostatak ruskih tenisera mora biti isključen sa turnira.

"Sada je to opšta situacija i možda negde treba da steknemo mudrost i strpljenje. To što je rekao je i smešno. Za ukrajinskog tenisera koji nije ni u prvih 100 igrača bolje je da uopšte ne brblja, rekla je Rodnina, podsećajući na bombardovanje Jugoslavije i učešće zemalja koje su bile predstavnice NATO pakta u svim takmičenjima", rekla je Rodnina.

Rodnina je potom poentirala.

"Kada su sve NATO zemlje bombardovale Jugoslaviju, mirno su učestvovale u svim takmičenjima. Ja ćutim o Americi, koja je vodila tolike ratove, a niko nikada u celoj istoriji olimpijskog pokreta nije pokrenuo pitanje o uklanjanju sportista iz SAD. Ovo još jednom pokazuje selektivnost i veoma bolan odnos prema našim odlukama", zaključila je proslavljena klizačica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track