DOMINACIJA! DŽUDISTI OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA NASTAVILI SA SJAJNIM REZULTATIMA: Klubovi iz Beograda najbolji na turniru (FOTO)
Foto: Omladinski džudo klub Beograd

TAKMIČENJE U PADINSKOJ SKELI

DOMINACIJA! DŽUDISTI OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA NASTAVILI SA SJAJNIM REZULTATIMA: Klubovi iz Beograda najbolji na turniru (FOTO)

Ostali sportovi -

Na 26. Međunarodnom memorijalnom turniru "Vladan Petrović", koji već godinama organizuje Omladinski džudo klub Beograd (ODŽK Beograd), koje je proteklog vikenda održano u Padinskoj Skeli, bilo je preko 700 učesnika iz Srbije, Crne gore, Republike Srpske, Rumunije, Moldavije i Rusije.

Najviše uspeha imali su klubovi iz Beograda - Crvena zvezda, Partizan, Rakovica i Omladinski džudo klub Beograd.

Velika četvorka srpskog džudoa ubedljivo je dominirala i pokupila najviše medalja.

Omladinski džudo klub Beograd, ODŽK Beograd, džudo, džudisti, takmičenje
foto: Omladinski džudo klub Beograd

Kontinuitet višegodišnjih uspeha posebno je pokazao domaćin, Omladinski džudo klub Beograd, koji je posle sjajnog turnira u Pančevu nastavio sa izuzetnim rezultatima.

Sportski direktor ODŽK Beograd Slaviša Nerandžić za Portal Kurira ne krije zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i ističe da su oni plod dugogodišnjeg vrednog i napornog rada.

Sportski direktor ODŽK Beograda Slaviša Nerandžić (levo)
Sportski direktor ODŽK Beograda Slaviša Nerandžić (levo)foto: Omladinski džudo klub Beograd

On je čestitao svim osvajačima medalja i poželeo puno uspeha na narednim turnirima. Takođe je zahvalio svim klubovima što su učestvovali na turniru sa velikim brojem takmičara i time doprineli da turnir protekne veličanstveno.

- Posebnu zahvalnost izražavamo opštini Palilula na pokroviteljstvu u organizaciji turnira i odličnoj dugogodisnjoj saradnji - rekao je Slaviša Nerandžić.

BOGAT KALENDAR TAKMIČENJA

- Оčекује nas nastavak sezone takmičenja koja su u kalendaru Džudo saveza Srbije, turniri u Zvorniku i Banja Luci, nastup našeg takmičara Darka Brašnjovića na Prvenstvu Evrope u Bugarskoj, organizacija Letnjeg džudo kampa Beograd 2022, tradicionalno učešće na letnnjim pripremama na Goču sa bratskim klubovima Akademija Jočić, Hadžime, Vinča, Sveta Srbija i klubovima iz regiona - rekao je sportski direktor ODŽK Beograd Slaviša Nerandžić

Omladinski džudo klub Beograd, ODŽK Beograd, džudo, džudisti, takmičenje
foto: Omladinski džudo klub Beograd
1 / 14 Foto: Omladinski džudo klub Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track