ISPLIVAO SNIMAK NA KOM SE JASNO VIDI ŠTA SE DEŠAVALO KOBNE NOĆI: Hrvatski rukometaš nije pružao otpor, samo se srušio na zemlju!
Foto: GRK Ohrid

novi detalji

ISPLIVAO SNIMAK NA KOM SE JASNO VIDI ŠTA SE DEŠAVALO KOBNE NOĆI: Hrvatski rukometaš nije pružao otpor, samo se srušio na zemlju!

Ostali sportovi -

Boris Tot, brat tragično preminulog hrvatskog rukometaša Denisa Tota, tvrdi da je uzrok smrti 27-godišnjeg sportiste srčani zastoj.

"Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od povreda, tuče i ostalih gluposti koje su bile u medijima", napisao je Boris na Fejsbuku.

To su potvrdili i izvori iz bolnice u koju je rukometaš primljen bez srčane reakcije. Denis je odmah prebačen na reanimaciju, nije imao povrede izazvane fizičkim nasiljem.

Ambasador Severne Makedonije u Zagrebu, Milaim Fetaia rekao je za "Večernji list" da slučaj neće biti gurnut pod tepih i da je obdukcija jednu stvar sklonila sa liste mogućih okolnosti.

Denis Tot
foto: Printscreen/Instagram

Denis u krvi nije imao narkotike.

"Direktorka KBC-a kaže da nema tragova nasilja, da to nije ubistvo. Da je reanimiran, ali je na kraju umro. Došao je sa srčanim problemima. Njegovo telo poslato je na obdukciju. Ono što je sigurno je to da nije bio pod uticajem narkotika, nije imao nikakve strane supstance u krvi", rekao je Fetai.

Prema pisanju portala "Vistinomer.mk" pojavio se snimak na kom se vidi momenat kada nesrećni mladić gubi svest. Momak i devojka su izašli iz diskoteke i krenuli ka takciju, a Tot ih je pratio i govorio im nešto. Mladić i devojka su izašli iz taksija. Momak je potom udario Tota dva puta i on se srušio na zemlju. Nakon toga ga je i devojka udarila nekoliko puta po glavi. Mladi rukometaš se nije pomerao, nije pružao otpor. Kada su shvatili da je bez svesti, pokušali su da mu pomognu. Probali su da ga reanimiraju, ali nisu uspeli, pa su pobegli sa lica mesta. Taksi je otišao čim je počela svađa.

Telo Tota video je jedan o zaposlenih u klubu i odmah je pozvao hitnu.

Makedonska televizija je objavila da je policija uhapsila dvoje ljudi koji se dovode u vezu sa Denisovom smrću.

Zbog nezapamćene tragedije Rukometni klub Butel odložio je meč plej-ofa protiv Vardara.

Kurir sport/Večernji.hr

Bonus video:

00:34

Preminuo rukometaš Denis Tot (27)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track