OPLJAČKAN VOZAČ FORMULE 1: Lopovi ojadili zvezdu Ferarija, olakšali ga za 300.000 evra!
Foto: EPA

rade da ih ne osetiš

OPLJAČKAN VOZAČ FORMULE 1: Lopovi ojadili zvezdu Ferarija, olakšali ga za 300.000 evra!

Ostali sportovi -

Šarl Lekler osetio "laku ruku" kriminalaca u Toskani

Vozač Ferarija Šarl Lekler našao se na meti lopova koji su ga ojadili za 320.000 evra. Vodeći u generalnom plasmanu Formule 1 ostao je bez vrednog i unikatnog sata.

Šarl Lekler
foto: EPA

Lekler je bio s prijateljima i trenerom Andreom Ferarijem u gradu Vijaređo u Toskani u Italiji, kada mu je ukraden sat marke "Richard Mille" vredan 300.000 evra. On je krađu primetio tek nekoliko sati kasnije.

Prema pisanju italijanskih medija, Leklera je uočila grupa fanova i zaustavila ga želeći da od njega uzme autogram i da se zajedno fotografišu. Masa ga je brzo okružila, a neko mu je s ruke uspeo da skine sat.

- Ulica Salvatori je u mraku mesecima i mi to prijavljujemo. Sada smo mi opljačkani. Mislite li da postavite rasvetu? Pitam za prijatelja - napisao je Leclerov trener na Instagramu.

Šarl Lekler
foto: EPA

Policija je pokrenula istragu, a zasad nije poznato da li je još nešto ukradeno. Ovo nije prvi put da je jednom vozaču Formule 1 ukraden vredan časovnik. Meklarenov vozač Lando Noris takođe je ostao bez sata "Richard Mille" posle finala Evropskog prvenstva u fudbalu na Vembliju prošle godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track