OTKRIVEN IDENTITET ČOVEKA KOJEG JE TAJSON PRETUKAO: Iza sebe ima BURNU prošlost! Evo kako je IZNERVIRAO GVOZDENOG MAJKA! VIDEO
Foto: ap Kamran Jebreili, Printscreen

Dobro je prošao

OTKRIVEN IDENTITET ČOVEKA KOJEG JE TAJSON PRETUKAO: Iza sebe ima BURNU prošlost! Evo kako je IZNERVIRAO GVOZDENOG MAJKA! VIDEO

Ostali sportovi -

Na letu San Francisko - Florida dogodio se incident o kom bruji cela planeta!

Jedan putnik u avionu je video da ispred njega sedi, ni manje ni više, nego legenda boksa Majk Tajson, pa je odlučio da se zabavi. Tu zabavu, međutim, pamtiće ceo život jer je malo pretereo i na kraju dobio batine od Gvozdenog Majka!

Američki mediji su dan kasnije otkrili ko je čovek koga je Majk pretukao. Čovek kojeg je pretukao Tajson u avionu ima dug kriminalni dosije, preneo je dobro obavešteni portal TMZ.

Njegovo ime je Melvin Tauzend i ovo mu nikako nije bio prvi susret s policajcima. Osuđen je za prevaru, veliku krađu, provalu, posedovanje narkotika i trgovinu ukradenom imovinom. Što se tiče pojedinosti, 36-godišnjak je 2018. provalio na imanje i ukrao prikolicu koju je prikačio za svoj kamionet. Kazneno delo posedovanja droge odnosilo se na oksikodon, a službeni dokumenti ne spominju druge detalje.

Takođe, odslužio je zatvorsku kaznu dva puta. Jednom 20 meseci, a drugi put 15 meseci.

Danas su iz Tajsonovog tima objasnili šta se tačno desilo. Majk je ispunio želju za zajedničkom fotografijom spomenutom putniku, a iako je ovaj insistirao na dijalogu, Tajson nije želeo da razgovara s njim jer je bio u potpuno alkoholizovanom stanju. Navodno je putnik navaljivao i navaljivao te se stalno obraćao legendarnom bokseru, a prelomni trenutak se desio kada je bacio bocu s vodom na Tajsona. Putnik je, dodaje se na kraju, bio vrlo agresivan. Kada je putnik bacio bocu s vodom, prešao je granicu tolerancije i Tajson ga je već u narednom trenutku pretukao.

Obojica su izašla iz aviona i dočekali su ih policajci. Tauzend je rekao da ne želi da podiže tužbu i oboje su mirno otišli dalje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track