KAKO JE FILIP KOSTIĆ OBRADOVAO ŠAMPIONA FORMULE 1: Nemački as je veliki navijač Ajntrahta, sijao je posle osvajanja Lige Evrope
Foto: Profimedia

fudbal je magičan

KAKO JE FILIP KOSTIĆ OBRADOVAO ŠAMPIONA FORMULE 1: Nemački as je veliki navijač Ajntrahta, sijao je posle osvajanja Lige Evrope

Ostali sportovi -

Sebastijan Fetel opisao kako mu je bilo dok je gledao penale Srbina i Kolumbijca Borea

Sebastijan Fetel, četvorostruki šampion sveta u Formuli 1, teško je preživeo finalnu utakmicu Lige Evrope između Ajntrahta i Rendžersa. A, kako i ne bi, kada je popularni Seb veliki navijač ekipe iz Frankfurta.

Sebastijan Fetel
foto: Profimedia

Sebastijan Fetel (34) osvajao je titulu u Formuli 1 2010, 2011, 2012. i 2013. vozeći za ekipu Red bul. Luda završnica finala Lige Evrope iz Sevilje ostavila je na njega upečatljiv utisak.

- Momci, kakva pobeda! Osvojili smo Ligu Evrope! Čestitam mom Ajntrahtu iz Frankfurta. Bio sam toliko uzbuđen u poslednjim minutima da nisam ni mogao da gledam u ekran. Osećao sam da će mi srce eksplodirati zbog penala Kostića i Borea - rekao je Fetel za nemački Skaj sport.

Filip Kostić
foto: EPA/Alejandro Garcia

Godinama unazad Sebastijan Fetel održava kontakte sa voljenim klubom. Kad god može odlazi na utakmice, a i u prijateljskim je odnosima sa kapitenom ekipe Sebastijanom Rodeom.

- Voleo bih da svakog vikenda mogu da gledam utakmice voljenog kluba. Ali, kad to nije izvodljivo onda pratim mečeve preko TV ekrana i pokušavam da budem u toku - otkrio je nedavno Fetel, a onda objasnio otkud ljubav prema Ajntrahtu:

Sebastijan Fetel
foto: Profimedia

- Odrastao sam u Hepenhajmu, koji je na manje od pola sata vožnje od Frankfurta. Ajntraht je u vreme mog detinjstva bio jedini veliki klub u toj oblasti i bili su prvi profesionalni tim koji sam video na Valdštadionu. Tada sam se zaljubio u klub, a kada se to desi, onda je to zauvek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track