HOROR SCENA! KONJ GLAVOM BRUTALNO NOKAUTIRAO POZNATOG DŽOKEJA: Pogledajte neverovatan prizor iz Engleske! (VIDEO)
Foto: Profimedia

derbi dan

HOROR SCENA! KONJ GLAVOM BRUTALNO NOKAUTIRAO POZNATOG DŽOKEJA: Pogledajte neverovatan prizor iz Engleske! (VIDEO)

Ostali sportovi -

U start mašini pred prvu trku na Derbi danu na hipodromu Epsom dauns u Engleskoj, dogodila se horor scena i to pred predstavnicima kraljevske porodice! Jedan od najboljih svetskih džokeja Vilijam Bjuik je prvi jahač trkačke štale "Godolfin", čiji je vlasnik vladar Dubaija šeik Muhamed bin Rašid Al Maktum, jedan od najuticajnijih ljudi u globalnoj industriji konjskih trka.

Bjuik je trebalo da bude u sedlu prvog favorita u prvoj trci na Derbi danu, ali je posle brutalnog nokauta, od strane protivničkog konja, bio toliko ošamućen, da je njegov galoper sam istrčao iz start mašine i na kraju prvi prošao kroz cilj, ali bez Bjuika u sedlu.

Uznemirujući video!

Pogledajte kako je rivalski konj glavom nokautirao poznatog britanskog džokeja:

Srećom, Bjuik je srećno prošao i uspeo je brzo da dođe sebi i oporavi se od neočekivanog šokantnog udarca! Istog dana je jahao u Epsom derbiju. Međutim, izgleda da se nije potpuno oporavio od šoka, jer je zauzeo tek osmo mesto sa jednim od favorita, ždrepcem Nejšns Prajd (kvota 15/2 - 8,5), o kome u "Godolfinovom" trening centru u Njumarketu brine engleski stručnjak Čarli Eplbaj.

Vilijam Bjuik (33) je rođen u glavnom gradu Norveške Oslu, a kao džokej je upisao pobedu u Epsom derbiju 2018. godine sa ždrepcem Masarom, u vlasništvu "Godolfina".

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track