NAJVEĆA NACIONALNA BICIKLISTIČKA MANIFESTACIJA: 62. Trka kroz Srbiju kreće iz Požarevca
Foto: BSS

SPektakl u najavi

NAJVEĆA NACIONALNA BICIKLISTIČKA MANIFESTACIJA: 62. Trka kroz Srbiju kreće iz Požarevca

Ostali sportovi -

U Požarevcu je danas boravila delegacija Biciklističkog saveza Srbije predvođena predsednikom BS Srbije profesorom Radomirom Pavlovićem, u sastavu delegacije bili su i potpredsednik BSS Dušan Gojić i direktor marketinga trke Kroz Srbiju Nemanja Vajs, u sklopu priprema naše najveće biciklističke manifestacije 62. Trke kroz Srbiju.

Delegaciju BS Srbije je primio gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima.

-Povodom 62. Trke kroz Srbiju održali smo inivicalni radni sastanak sa rukovodstvom Biciklističkog saveza Srbije i dogovorili smo se o nastavku uspešne saradnje. Požarevac će ponovo biti mesto starta ove prestižne sportske manifestacije sredinom septembra – rekao je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.

Požarevac je da podsetimo dugi niz godina bio domaćin učesnicima karavana Trke kroz Srbiju, proglašen je i gradom domaćinom decenije, a prošlogodišnji ceremonijal svečanog otvaranja Trke i sam start 61. međunarodne biciklističke Trke Kroz Srbiju je nešto što će biciklisti iz 20 zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije pamtiti celoga života baš kao i stanovnici Požarevca koji su najtoplije pozdravili učesnike.

-Jednostavno je: Tim koji pobeđuje se ne menja. A mi ćemo zajedno učiniti sve da predstojeća 62.Trka kroz Srbiju bude još bolja u svakom smislu. Još jednom se zahvaljujemo gradonačelniku Pavloviću, njegovim saradnicima, ali i svim Požarevljanima što su uz nas – kaže predsednik Biciklističkog saveza Srbije profesor Radomir Pavlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track