ŽREB ZA EVROPSKA TAKMIČENJA: Srpske odbojkaške ekipe saznale rivale
Foto: Starsport

KUGLICE

ŽREB ZA EVROPSKA TAKMIČENJA: Srpske odbojkaške ekipe saznale rivale

Ostali sportovi -

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv finskog Polki Kusama, odlučeno je danas žrebom u Luksemburgu.

Prva utakmica igraće se 19. oktobra u Beogradu, a revanš je 26. oktobra u Finskoj, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv nemačkog Šverina, 14. i 21. decembra.

Odbojkaši Partizana će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv boljeg iz duela nemačkog Heršinga i poražene ekipe iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmice su na programu 9. i 16. novembra.

Crvena Zvezda, Plej Of, Odbojkaši Partizana
foto: KURIR

Crvena zvezda će u prvom kolu Kupa CEV igrati protiv poražene ekipe prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Mladosti iz Brčka i švajcarske ekipe Lindaren Amrisvil.

Radnički iz Kragujevca će u prvom kolu Kupa CEV grati protiv poražene ekipe iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmice prvog kola igraju se 12. i 19. oktobra.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove igraće u šesnaestini finala Kupa izazivača protiv pobednika dvomeča prvog kola izmedju slovačkog Brusna i letonskog Rigasa. Mečevi su na programu 14. i 21. decembra.

Ub će u prvom kolu igrati protiv kiparskog Apolon Limasola, dok će TENT u prvom kolu igrati protiv rumunskog Rapida iz Bukurešta. Utakmice prvog kola igraju se 23. i 30. novembra.

Odbojkašice Partizana će igrati u BVA Kupu, a pobednik će u prvom kolu Kupa izazivača igrati protiv belgijskog Šalu Šepel Lez Erlemona.

Odbojkaši Spartaka iz Subotice igraće u BVA Kupu, a pobednik će u prvom kolu Kupa izazivača 12. i 19. oktobra igrati protiv norveškog Vikinga iz Bergena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track