NAJSEKSI ŽENA NA SVETU NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Sportistkinja hrvatskog porekla živi u strahu: Nikad pre nisam doživela slično
Foto: Instagram

Boji se za svoj život

NAJSEKSI ŽENA NA SVETU NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Sportistkinja hrvatskog porekla živi u strahu: Nikad pre nisam doživela slično

Ostali sportovi -

Pejdž Spiranak, 29-godišnja instruktorka golfa i poznata američka influenserica hrvatskog porekla, nedavno je dobila titulu najseksi žene na svetu.

Seksi plavuša, po oceni magazina Maksim, koji joj je dodelio ovu laskavu titulu, ju je opisao kao ženu sa velikim oblinama, savršeno istreniranom figurom, lepim licem i zelenim očima.

Međutim, život joj baš i nije tako savršen kako bi se moglo pomisliti. Pejdž Spiranak se boji za vlastitu sigurno i zbog straha retko napušta kuću.

"U poslednje vreme situacija se pogoršala. Jako se bojim i više ni ne izlazim iz kuće. Osećam se kao da živim u balonu. Nikad pre nisam doživela ništa slično. Ne znam ko je napolju, ko me prati, ko će me maltretirati", kazala je Pejdž.

Pejdž se 2016. godine povukla iz profesionalnog golfa. Poslednjih godina je izgradila snažan brend na društvenim mrežama. Prati je preko 3.5 miliona ljudi, a procenjuje se da je od reklama zaradila više od tri miliona dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track