ODRŽAN 6. BIJELJINA KUP: Nedeljko Jovanović i Željko Rebrača promovisali turnir VIDEO
Foto: Sportnet

Sportski spektakl

ODRŽAN 6. BIJELJINA KUP: Nedeljko Jovanović i Željko Rebrača promovisali turnir VIDEO

Ostali sportovi -

Trodnevni turnir "Bijeljina kup 2022.", koji je zbog učešća takmičara iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Mađarske imao međunarodni karakter, održan je po 6. put u ovom gradu.

Preko 1.000 učesnika iz 58 ekipa, svih uzrasnih kategorija oba pola, takmičilo se u fer i sportskoj atmosferi.

Promoteri kampa ovogodišnjeg turnira u Bijeljini bili su proslavljeni srpski sportisti – bivši košarkaš Željko Rebrača i bivši rukometni as Nedeljko Jovanović, ispred organizacije SportNet koji su još činili Jovana Aleksić i Damir Đorđević.

Rebrača i Jovanović su ličnim primerom i savetima mladim učesnicima pokazali kako treba da se ponaša jedan vrhunski, profesionalni sportista – pravi šampion.

Prema rečima organizatora, cilj ovog turnira svakako je jačanje i promocija rukometa među mladima, ne samo u Bijeljini, nego u Republici Srpskoj, BiH i šire.

Tokom boravka u Bijeljini predsednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević, ugostio je nekadašnjeg “zlatnog” reeprezentativca i NBA igrača, a danas predsednika Košarkaškog kluba Vojvodina, Željka Rebraču.

"Danas sportske teme sa Željkom Rebračom. Legenda naše košarke je odnedavno i predsednik KK Vojvodina, gde ima ambiciozne planove da vrati klub na stare staze slave”, napisao je Đurđević na društvenim mrežama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track