PSIHOPATA JE SLAGAO! MMA borac vraća se u oktagon već za SEDAM DANA: On je teži, ja sam LUĐI
Foto: SBC

PREOKRET

PSIHOPATA JE SLAGAO! MMA borac vraća se u oktagon već za SEDAM DANA: On je teži, ja sam LUĐI

Ostali sportovi -

Jedan od najpoznatijih MMA boraca u regionu, Vaso Bakočević, objavio je ipak ne odlazi u penziju.

Iako je nakon teškog poraza u Beogradu od Brazilca Maksa Deneira Vijeire, kada je bukvalno zaspao u oktagonu, izjavio da napušta ovaj sport, ubrzo je sve to demantovao.

On se oglasio se na Instagramu i napisao da je odlazak u penziju bio laž, da mu se uopšte ne može verovati i da je već ugovorena naredna borba.

"Sećate se kad sam rekao da neću više...E pa lagao sam! Ugovor potpisan i borba zakazana za sledeci vikend. Ja sam lik kojem se ništa ne može verovati... Kad vam kažem dobar dan možete odmah da pogledate u nebo da vidite da se nije slučajno smrklo", napisao je Bakočević na Instagramu.

Ubrzo se saznalo i ko će biti naredni protivnik Crnogorca koji živi u Beogradu.

To je Poljak Mateuš Muranski, koji u dosadašnoj karijeri ima četiri pobede i dva poraza u profesionalnim MMA borbama. U pitanju je kategorija do 95 kilograma, što je iznad težine crnogorskog borca.

"Kategorija do 95kg...Nema problema...Tukao sam se i protiv 120kg i pobjedjivao tako da...Možda je teži, ali ja sam luđi", optimističan je Bakočević, koji u karijeri ima skor od 42 pobede, 23 poraza i jednog nerešenog meča.

Meč je zakazan već za sedam dana, 24. septembra, a borba će biti po specijalnim pravilima koja tek treba da budu definisana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track